Zobacz pojedynczy post
stary 13-12-2004, 22:09   #32
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

@Mroczny_Elfo: to jest temat o przelewach bankowych, a nie o płaceniu kartą kredytową. Gdybym znał więcej szczegółów, to bym pewnie napisał...
A pacca to się wykupuje na istniejące konto a nie taqk, że zakładasz nowe konto pacc. Konto pacc to facc + wykupiony dodatek premmium, który daje pewne określone profity.

@Wladca demonov: czytaj uważnie pierwsze posty. Ja dostałem po 3 dniach roboczych, inni mówili, że dłużej czekali. Mi się wydaje, że transakcja trwa 3 dni, a czasem może opieszałość urzędników powoduje opóźnienia czy co?
REF number to numerek, który identyfikuje dane zamówienie. Firmie Share-it! wystraczy tylko REF number, pod którym mają oni wszystkie potrzebne informacje o zamówieniu.

@fil0nson: czytaj: "@Mroczny_Elfo"

@Sakumil:
1. Nie wiem. Ze złotówkowego tyle ile napisałem, z walutowego mogę podejrzewać podobną cenę, ciężko wyczuć
2. Nie wiem, ale podejrzewam, że nie ma znaczenia (ja na wszelki wypadek użyłbym tego drugiego, może w takim przypadku pierwsze zamówienie jest jakoś unieważniane czy anulowane? )
3. Pod REF number Share-it! dostaje wszystkie potrzebne informacje o zamówieniu. Szanse na niedostanie pacca przy prawidłowym zamówieniu są tak znikome, że szkoda gadać. Masz czarno na białym, wyciąg z konta bankowego masz... Banki to zbyt poważne instytucje, by robić jakieś przekręty prywatnym posiadaczom kont.
4. Raynold, proszę. Do usług
Raynold jest offline   Odpowiedz z Cytatem