Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2008, 00:36   #424
Adow Adan
Użytkownik Forum

Adow Adan's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie

Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
Adow Adan ma numer GG 7709842
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szefie :) Pokaż post
myslisz ze nas 'interregnum' obchodzi zdanie jakiegos typka z forum, ktory uwaza ze wie wiecej niz osoby uczestniczace w wojnie i mowi o walce jakby byl jakims high-skilled playerem wcale (zapewne) nim nie bedac.

btw. Szkoda ze przegralismy wojne
Omg, jakis "Hajht-Lewel" sie odezwal , boteq który wbil 100 lvl i mysli ze kozaczy. Mam to gdzies co ty i twoja(hmm , raczej nie twoja , ale do niej nalezysz) gildia sadzicie o moim zdaniu na wasz temat. Po prostu odpisuje(nie wiem czemu) na jeden z twoich idiotycznych postow który jest pretekstem do klótni. Wpiepszyles sie do Rozmowy jakbym z toba rozmawial . Nie! Nie rozmawialem z toba wiec po co odpisywales na moj post jezeli nie byl skierowany do ciebie? Znowu chciales pokazac swoja "Klase"? Wez nie staczaj sie juz do poziomu Lamy , który chyba nie wie co pisze na forum.tibi.com.

Edit:
No przegraliscie , bo LR nie placze na forum ze wy ciagle siedzicie w PZ , tylko wy to robicie. Poza tym , 3 z 4 OB to oni wygrali wiec o czym ty tu chciales zasugerowac? Ze to niby jeszcze wygracie?

Edit 2okaz mi mój post gdzie napisalem ze wiem wiecej niz osoby uczestniczace w Wojnie?
IP:77.79.210.73:27199
Hasło:klan

Nie toleruje Noobow z Honery ....

Cytuj:
"Gdyby te dzieci neo postawić jedno na drugim, ostatnie 'łupło' by główką w słońce..."

Ostatnio edytowany przez Adow Adan - 21-03-2008 o 00:38.
Adow Adan jest offline