Temat: Test Server
Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2004, 07:28   #59
Charlotte Makantana
Użytkownik Forum

Charlotte Makantana's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na emeryturze
Charlotte Makantana ma numer GG 2472508 Send a message via Skype™ to Charlotte Makantana
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jacko
o ****a mac, przeciez na test serwera wbijaja sie osoby ze wszystkich serwerow i temu jest ich az tyle, nie placzcie ze jestescie 1034 w kolejce a potem piszecie nastepny post ze juz 675 a potem 786, kogo to obchodzi ? Wedlug mnie kolejka to dobry pomysl i przekonacie sie po updacie... a szlak wogule trafia jak widze: lipa bo pacc bedzie musial czekac w kolejce tak jak facc- na test serwerze takie same prawo do wbicia sie ma pac i fac zeby pokazac obydwom, a po updacie bedzie normalnie czyli fac wchodzi jak chce i kiedy chce a facc czeka pare minut w kolejce...
Ja się z nim zgadzam... No niby długo to trwa, no ale taka już rzeczywistość - do czegoś pacc-e mają tego pacc-a - żeby zawsze i wszędzie się wbić... Ja ich nie bronie no bo mnie troszeczke tez zaczela wkurzac ta kolejka ale tak wymyslil CIP SOFT i na testserverze tak powinno byc wiec nie rzucajcie sie wszyscy ja g**** w betoniarce bo to nic a nic nie da (no nabijecie przynajmniej kilka postów :> ). Trzeba cieprpliwie czekac az dojdzie twoja kolej i wtedy szarżujesz na "tescie".

EDIT by Charlotte Makantana: Argh bylem 211 i CONECTED TIMEOUT...

Ostatnio edytowany przez Charlotte Makantana - 14-12-2004 o 08:47.
Charlotte Makantana jest offline