Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kacperka
n/c
Roznica lizanie dupy a normalna znajomosc:
Normalna znajomosc to jest jak poznasz kogos w jakihs tam okolicznosciach, na przyklad przez kogos czy w ogole gdzies w cave czy roznie to bywa kazdy to wie. I wtedy raz 1 pisze do ciebie raz ty do kogos i sobie gadacie calkiem szczerze co u kogo slychac itp.
Lizanie dupy to jest jak stoisz sobie na przyklad w dp przechodzi jakis hlvl i piszesz do niego hiho bro what's up, how are u itp na priv. Poprostu mu spamujesz, nawet go nie znasz. Gosciu czasem odpowie czasem nie. I tak ciagle pytania mu zadajesz ile % do lvla jak idzie wojna itp.. takie glupoty zeby tylko gadac z "hlvlem". To jest tylko niskie lizanie dupy. Bo czasami dochodzi nawet do tego ze ten noob lvl czy tam ten ktos kto lize dupe wydaje wlasne pieniadze z rl na tego hlvla zeby go tylko polubil... To jest juz maxymalne lizanie dupy ktore tez niestety wystepuje na naszym servie
@All
Co do gortiego koncze juz ten temat bo nie chce mi sie juz z tym kims pisac.. widac co on do mnie pisze.. juz tylko na starych wjezdza.. wiec chyba ci co mieli przejrzec na oczy co do Gortiego to juz przejrzeli, a ci co jeszcze nie przejrzeli to juz raczej nie przejrza bo sa poprostu naiwni  No chyba ze gorti poraz kolejny podlize dupe br wystawiajac jakiegos pl ale to sie jeszcze okarze w przyszlosci...
kk,thx,bb
|
Wkońcu skonczyłeś

No więc też skończe na tym poscie , jak już mówiłem , sram na te całe zamieszanie , wali mnie to co ty pobol i seba mówicie o mnie bo nigdy waszym kolegą nie byłem.
"Bo czasami dochodzi nawet do tego ze ten noob lvl czy tam ten ktos kto lize dupe wydaje wlasne pieniadze z rl na tego hlvla zeby go tylko polubil..."
HSASHSas Artur Bloodg PLX?
To co pisałeś up..
Nigdy tak nie pisałem do żadnego h-lvla , więc plax nie pisz że jestem dupolizem..
"Lizanie dupy to jest jak stoisz sobie na przyklad w dp przechodzi jakis hlvl i piszesz do niego hiho bro what's up, how are u itp na priv. Poprostu mu spamujesz, nawet go nie znasz"
/\ Seba pisał tak do mano krigara na GS island...
Welcome to the Silverans Freedom!
You have joined the guild.
Teraz do szkoły się nie chodzi więc można robić coś przed ssem

Pzdr 600/