Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak
Samo zlo! Dla pocieszenia powiem, ze nie ebdziesz mial stycznosci kaziowy przydupasie. Wojne przegracie i bedziesz mogl bez przeszkod za "pociongami" biegac.
Btw, w ktorym slowie wyczytales nienawisc? W 48mln expa, czy w tym, że ktoś sie nie umył?
Słaby łeb jak na suport.tibia.pl tak to jest jak sie bierze ludzi z ulicy....
@up
Jakie sławy? Kto ci tam został? Same leszcze. Chyba, ze kazio protektowany przez sqeensego to slawa, jesli tak, to prawda same slawy, wrecz legendy. GYZY teamu
|
Z poprzednich postów można to wywnioskować , że masz problemy z wlasną osobą. Nie mam zamiaru robić tak samo jak Ty wyzywać wszystkich do okoła, którzy walczą przeciwko Tobie lub są osobami postronnymi. Nie będę wciągał się w kłótnie i wyzwiska z Tobą tylko po to abyś mógł się dowartościować, wyżyć i podniecać się tym, że dzieciakom po raz kolejny spodoba się Twój wrzut na kogoś. Nie będę komentował głupich Twoich postów nie związanych z sytuacją na servie. Kiedyś Tobie napisałem, że jesteś żałosny tymi swoimi komentarzami i podtrzymuje to.
Mam tylko nadzieję , że sprawdzą się Twoje słowa i nigdy w rzeczywistości nie będę miał z Tobą nic wspólnego.
@Do reszty osób próbujących kłócić się z tym gościem.
Nie wrzucajcie, nie odpowiadajcie na jego posty. Poprostu róbcie tak jakby nie istniał. To jest taki typ człowieka, że nawet jak będziesz wyzywać i wrzucać na niego, jego rodzinę i życie to jeszcze bardziej będziecie go nakręcać. W ten sposób z nim nie wygracie. Najlepszą metodą jest właśnie całkowita olewka na forum jak i w tibi.