Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2008, 16:23   #12
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukibossik Pokaż post
Możesz spokojnie tam iść ale raczej po expić niż zarobić gdyż leci z nich kaska (no nawet sporo) ale rzeczy typu war hammer/tortoise shell lecą rzadko i tak są bardzo tanie więc na nich nie zarobisz.Najlepiej doskilluj do 70-75 i weź najlepszą dostępną ci broń gdyż ich pancerz jest na wysokim poziomie . Waste nie będzięsz miał chyba ze będzięsz właził na full respy i będą cię lać +2 żułwiki .Weź ze sobą mana potiony gdyż będziesz miał mniejsze waste i do tego szybciej mlvl wbijesz (żułwie nie biją tak mocno że będziesz potrzebował szybkiego uleczenia wiec exura wystarczy) najlepiej expij na -1 gdyz na 0 jest dużo żab które ani nie są dobre do expa ani do loota a często zatruwają możesz spróbować tez na -2 .A i jeszcze jedno te większe żułwiki często zatruwają (po 2 hp na początku) ale nie używaj od razu exany pox gdyż jeżeli expisz na -1/-2 będziesz prawie cały czas zatruty wiec przyda sie tu dokupić premmium aby szybciej ładowało sie hp i mana.

Myślę że pomogłem Pozdrawiam

Mistrzu powiedz jak expic na rzufjah bez premium?
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem