skoro powstał juz temat zamieszcze tu moje pytanie:
zalozmy mam 2 czesci setu terra (4% i 8% mniejsze obrazenia), i ide na scaraby to jak uderzy mnie bez tych itemkow za 100 to oberwe 88 czy to bedzie liczone jakos z tych procentow, ze np, wyjdzie 91?
Za odp. z góry dziekuje i pozdrawiam
@Down.
LoL nie pisali nic w przypadku dwóch itemków

Chodziło jak sa procenty ochorny liczone czy 8%+4%=da nam 12 % ochrone, czy bedzie to liczone inaczej przez system

Rozpisałeś się namiętnie ale bezsensu... Wystarczyło napisac "System liczy 8%+4%=12%" a nie z matmą wyjezdzasz bo ten przedmiot akurat znam doskonale.Podsumowanie nie chodzilo mi
jak sie zmniejsza obrazenia o czym rozpisales sie na 3/4 wypowiedzi, tylko jak system liczy te procenty, teraz juz wiem dzieki moze 1/8 Twojej wypowiedzi bo druga 1/8 (wczesniej napisalem 3/4 pozostala 1/4=2*1/8 zebys sie nie czepial

) skupiła sie na obrazaniu mojej osoby

za odpowiedz z wielka niechecia, ale dziekuje.
A i skoro zacytowales moja wypowiedz to ja dorzuce moje 3gp jak kiedys to pięknie ujął jeden z uzytkownikow tego forum, ze nie popisales sie czytaniem ze zrozumieniem. Chodzilo mi o to czy np. jak mam 8% i 4% to jest to liczone np. 8%+4%*x(badz dzielone na x) gdzie x to jest wartosc systemu.
@edit
pisze pod wplywem emocji, i moga mi sie zdazyc bledy, a czy ja pisalem, ze posiadam ten set (druida/maga)...nie, nie pisałem i po drugie czemu mi grozisz?

jakos nie czuje sie zastraszony. Nie lubie sie klocic wiec jezeli czujesz sie urazony czyms w moim poscie to Cie przepraszam, ale ja tej zniewagi nie widze

. 3maj sie, i zadawaj 100.000.000 dmga innymi, którzy spamuja i offtopuja.