Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2008, 17:42   #1259
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Efax Pokaż post
Nie chodzi o fakt wyzywania się z gówniarzami bo jak z niektórymi "rozmawiam" to mnie czasami szlak trafia i z chęcią poprzegryzałbym wszystkim użytkownikom, poniżej 12 roku życia, kable od netu. Chodzi mi tu o jego zachowanie, jego stosunek do innych osób. On tak naprawdę ma wszystkich w dupie i obrabia innych za plecami. Pamiętam sytuację z wojny VU v Ordo jak dałem pass do tsa jego rlowi , który dla niego hackował innych graczyi oddawał mu wszystko. A ten typ jak tylko jego rl wyszedł to zaczął obrabiać mu dupę i wyzywać od chu... Jestem absolutnie pewien, że na tej wojnie się nie skończy.
Niezle historyjki opowiadasz. Ty dałeś komuś passy? Kim byłeś? Passo dajką? Mój rl hackjer? Nie mam wszystkich w dupie. Ciebie też nie mam. Moja dupa by sie pogniewała gdybym wpuścił do niej takiego debila, a z dupą jak wiadomo nie ma żartów.
Przeczytaj choćby instrukcje do żelazka, wróć tu z poszerzonymi horyzontami, może łatwiej będzie nam znaleźć wspólny język i wtedy miejsce w dupie się dla ciebie znajdzie. LUB idź pobiegaj "DO OKOŁA" kopalni. Słyszałem, że niedługo będą doczepywać dwie lokomotywy do "pociongow z wynglem", więc cieżej ci będzie je dogonić, tylko trening może uczynić cię mistrzem.

PS. SMACZNEGO JAJKA, WESOŁYCH ŚWIĄT, DZIURAWYCH WAGONÓW, DUŻO WYNGLA KOŁO TORÓW i ROZUMU, tego życzy ci xaem

# W*IERD*L w GRZE = LAMENT NA FORUM

PS2. SZLAK TO MASZ W GÓRACH LUB NA MORZU, A TO CO CIĘ TRAFIA TO SZLAG! 22-letni prymitywie nawet nie wiesz co cię trafia.

Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 21-03-2008 o 17:50.
Bosy_Wiesniak jest offline