Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2008, 22:56   #9828
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

witajcie po raz ostatni
chcialbym sie pozegnac z wiekszoscia ludzi postujacych tutaj nie chce zeby moj post wywolal jakas klotnie wiec bedzie grzecznie bez obrazania nikogo ;p
na wstepie chcialbym podziekowac Sirosowi on juz wie za co, zreszta dostal za to nagrode mojego oslawionego Necromancer Shielda, nie bede sie tu rozpisywal ze elegancko sie chlopak zachowal, bo to sie rozumie samo przez sie, ukradl zeby oddac, fakt ze stracilem to w dosc glupi sposob, nie sadzilem ze sa ludzie dla ktorych pixel liczy sie bardziej niz przyjazn, no coz ale jak kniighcik wlasna matke okrada to czemu sie dziwic, no ale to taka moja mala dygresja.
Podziekowac w 2kolejnosci wszytskim tym ktorych tu znalem od poczatku mojej kariery chociaz wiekszosc z nich to nie pl i zapewne nigdy tego nie przeczytaja Sacney, Cersei~, Tamoshauskas, Milutka~, moja 1sza gildia - Academy of united knights
Ludziom ktorych znam troszke dluzej, tu za duzo by ich wymieniac, mam z nimi kontakt na gg, cale hellpike z inhumanem i cromciem na czele czesc NS, kawalek impactu
no i ostatnia czesc - przeprosiny
chce przeprosic Kytha, sorki, ty wiesz za co nie miej zalu stary, zreszta chyba sobie wyjasnilismy i mam nadzieje ze sie nie zloscisz

dzieki za wspaniale 2 lata gry gl all mam nadzieje ze osiagniecie w chuj i w rl i w tibii

i pozegnalne zdj necromancer shield, dzis dostalem od sirosa i dzis mu go oddalem xD
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem