Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2008, 00:20   #9681
Hubsik99
Użytkownik Forum

Hubsik99's Avatar

Data dołączenia: 29 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ahemmus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 213
Skille: 99/70
Poziom mag.: 25
Domyślny

Ty Scartex nie miałem nic do Ciebie, ale widze ze ci troche sie w glowie pomylilo ... Kto tu sie kurwa napina ze pro jest ? O czym ty mowisz przestan wyjezdzac z takimi zenujacymi odzywkami, ss juz nie mozna wstawic bo bedziesz to komentowal zaraz.
Rozsmieszyles mnie tym troche, nawet bardzo mowiac "napinac sie i pokazywac jacy sa pro" Sam sie zastanow co ty wypisujesz czlowieku.
Jesli nawet postac byla kupiona na allegro (a chuja wiesz) to powiem tyle : Chuj ci do tego nie ? Wy*******aj i nie mieszaj sie nie w swoje sprawy, szukaj sensacji gdzies indziej...
Noobek nie gra to teraz bedzie pierdolil glupoty na forum bo mu sie nudzi, zachowuj sie normalnie, a nie bedziesz sie przy*******al do innych. Nie znasz Joaquina i sie wypowiadasz na jego temat, jest duzo lepszym graczem od Ciebie i to wlasnie z Ciebie powinnismy sie smiac z twojego pg jakie wykonywales ...
Mam nadzieje ze to przemyslisz i wiecej nie wyjedziesz z takim czyms, bo mowiac szczerze osmieszasz sie wiesz ? Najgorsze jest wlasnie w*******anie sie w nie swoje sprawy i szukanie nie wiadomo czego, a cos o tym wiem. Wiele osob do mnie pisalo "Siema Morecus" . Moj rl dostal hacka to kurwa nie znaczy ze od razu sharowac ze mna ma... Wiec niedowiarki przyjmijcie to do swojej wiadomości Morc juz nie gra w Tibie i nie bedzie gral.
Nerana jedne wielkie gowno i falszywi ludzie ...

Pozdro dla nielicznych , prawdziwych przyjaciol ...

Ostatnio edytowany przez Hubsik99 - 22-03-2008 o 00:24.
Hubsik99 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.