Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2008, 08:09   #472
Urieno
Użytkownik Forum

Urieno's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Edron ; o

Stan: Początkujący
Imię: Urienos
Profesja: Elite Knight
Świat: Valoria
Poziom: 123
Skille: n/c x D
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Mój system wartości jest okej szczerze powiedziawszy, ale przyznam się - że użyłem zbyt donośnego słowa 'błagam', raczej bardziej na miejscu było tutaj 'proszę'. Ale w każdym razie - szkoda, że 160+ ek z gildii traci 3 poziomy, chciałbym zobaczyć Ciebie na moim miejscu. Nie zareagowałbyś? No to ładnie respektujesz guildmates. Jeśli zaś chodzi o poniżenie - to wg. mnie poniżonym można zostać z własnej winy poprzez ignorancję innego człowieka.

Mówisz, że Tzu zawsze byli wannabe... Umm, śmiem wątpić, ponieważ liderem obecnego Tzu jest exmember starego Bound - Lycian, a duża ilość memberów to exmemberzy Heretics/Bound (np. Rolzey, Rakexa, Mazman itp). Ci ludzie na tyle są odważni, że ryzykują zniknięcie z serwera, czego większość z Was nie respektuje. Dlaczego większość? Bo w szeregach Heretics ciągle są ludzie trzeźwo myślący, np. Nosko.
Juz lepszych przykladow na tych exmemberow nie mogles wybrac ; ). To sa wlasnie ludzie ktorzy jak te pijawki pili krew z heretikow by ich po prostu zdradzic przy pierwszej okazji. Zreszta chyba sam wiesz kim jest Joel x D. Mowisz ze Oni ryzkowali, a my to niby nie ? Kazdy glupi mogl sie dolaczyc do Was, bo przeciez taka mieliscie przewage. Ale role sie odwrocily i bye bye american dream : ). Ahhh jesli zycie Cie tego nie nauczylo to moze mi sie uda, Ponizonym mozna byc na tysiace roznych sposobow, wiec nawet nie probuj definiowac tego slowa. GL & HF