Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2003, 05:42   #18
Magus
eX Moderator

Magus's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest

Stan: Na Emeryturze
Magus ma numer GG 2279467
Domyślny

Cytuj:
Mam jeszcze jedną teorię o UFO: PK to ufo którę chce zniszczyć psychicznie nas geniuszy (czytaj grających w tibie)
UFO - Unidentified Flying Object
@Kotomanik - porownanie PK do UFO (niezidentyfikowany obiekt latajacy) nie jest zbyt dobre.
Cytuj:
...amerykański rząd broni do niego dostępu...
Rzad amerykanski ukrywa rzeczy/informacje, o ktorych sie nam nie snilo.
Cytuj:
Niesetty wraz z pojawieniem się UFO RELIGIA i BÓG odchodzą troche od rzeczywistości...
A gdyby tak polaczyc jedno z drugim?? Przecietny czlowiek wykorzystuje okolo 5% mozliwosci swego mózgu, gdyby wykorzystywal 100% - zjawiska takie jak telepatia, telekineza, jasnowidzenie, projekcja astralna nie bylyby niczym niezwyklym. Zakladam ze "obcy" sa rozwinieci znacznie bardziej od nas co sie wiaze z wiekszym/lepszym wykorzystaniem mózgu. Być moze sila woli sa w stanie "kontrolowac materie" (przejaw boskości?), moze dzieki kontroli przeplywu sil witalnych i terapi genowej sa zdolni "uzdrowić" smiertelnie chorego (kolejny przejaw boskości??), byc moze dzieki wysoko rozwinietej technologi sa w stanie zmieniac sklad czasteczkowy substanci - jak na przyklad zamiana wody w wino (kolejny przejaw boskości??). Takich opisow w Bibli jest bez liku, choćby zaglada Sodomy i Gomory - co ciekawe szczegolowy opis tego wydarzenia do zludzenia przypomina wybuch bomby atomowej. No ale nie bede sie tu rozpisywal, powiem tylko ze tegp typu przykladow jest bardzo wiele, sami to osadzcie.
Cytuj:
jakoby obcy odwiedzali nasząplanetę. To jóż jest totalna bzdura
Zatem jak wytlumaczyć "wydarzenia z Roswell w Nowym Meksyku z roku 1947", czy nawet nasze rodzime "wydarzenia nad jeziorem Piaseczno" lub "wydarzenia z Gdyni 1944 roku - nazywane polskim Roswell"

Cytuj:
Czy wierzycie w kosmitów?
Dla mnie to nie jest element wiary, nie mam zadnych watpliwosci ze obca, inteligentna cywilizacja pozaziemska odwiedza Ziemie i wiele razy ingerowala w losy i rozwoj ludzkości, dowodow na to twierdzenia mozna sie doszukac nawet w bibli (stary testament).

jezeli ktos chce polemizowac zapraszam na moje GG
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
Magus jest offline