Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2008, 11:49   #6015
Aran_Huges
Użytkownik Forum

Aran_Huges's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2008
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aran Huges
Profesja: Royal Paladin
Świat: Olympa
Poziom: 290
Skille: 110/86
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez x3h0 Pokaż post
Zapewnie pobiłeś Tych którzy grali w Tibię, może krzesłem nawet(?) osoby typu Odważdny Mądry Gracz Z Non-Pvp
Hehe, ja nie biorę do siebie tej gry tak poważnie jak Ty, nie robię konfliktów o głupiego bana. Ja Ci próbuje uświadomić, że Twoim postem w którym chciałeś wykazać się zajebistym gangsterem z Lublina to wszystko poszło zupełnie inaczej . Ścislej mówiąc, porażka.

A co do aktualnej sytuacji, wiem o co poszło, ale mniejsza o to. Tu chodzi o to jak potraktowałeś osobę, którą znasz z reala, wypisałeś takie pierdoły typu "jajestemzajebistyatakobietatoglupifrajeripolicjan tpopatrzcienajejryj".

/Od Agrokiego:

Wiesz co to interpunkcja?: ) Najwyrazniej nie, skoro w twoim poscie nie istnieje kropka, przecinek, ani zaden inny znak przestankowy. Uwazasz sie za kozaka, ale stac cie jedynie na blokowanie wejscia do domu noob charowi Cathy. Mozemy dokonczyc te 'konwersacje' jak troche dorosniesz. A teraz przycichnij, bo tylko z siebie robisz debila.

Za to twoj ojciec jebnal polonezem w drzewo z rozpaczy, ze ma takie durne dziecko jak ty.

@Xellus,
Przykro mi słyszeć Twoje wspomienia z dziecińśtwa ale nie do mnie z tym, idź do opieki społecznej, psychiatry, cokolwiek :|

cathy mogla do domku wejsc na ukos a nie strzelac odrazu teraz tak jak agroki lize dupe hiszpanom ;o??

Blokerzy Cathy:
-ja
-Perses knight of candia
-dariel bloodheart
-litin kaire
-zetuss
-shadow fire-shoot
-estroz (ktory strapowal ja na 80~~ lvlu na poi dlach)
kto bedzie next? moze nohan?
[pogróbiona czcianka-byli]

Ostatnio edytowany przez Aran_Huges - 22-03-2008 o 11:52.
Aran_Huges jest offline   Odpowiedz z Cytatem