Temat: Jak po update
Zobacz pojedynczy post
stary 23-12-2003, 09:54   #6
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Jedi
-czaszki - dni
-grafika- nową grafike mogles sciagnec bez zednego glupiego updata
-za madre potwory - smok ucieka jak ma malo zycie i sie jescze leczy, potwory uciekaja z bomb - s******lona
robota
-o wieeeeeeeeeeeele za malo powiekszona mapa
-coraz wyrazniejsze faworyzowanie pacców
-nie mozna summonowac monka - niedluga tylko szczury bedzie mozna przyzwac
Wszystko jest zje**ne i nie naprawili tego ze sumowane potwory przez inne potwory nie daja ex (porazka), teraz czarodziej musi bic roty az bedzie silniejszy bo na nic innego liczyc nie moze
czaszki - o co chodzi w wyrazeniu "dni"? dla mnie dno, bo jakis thief mi cos zakosi czy mnie zwyzywa a ja sie boje cos mu zrobic, bo zaraz opadnie mnie grupa czekajacych na kogos z czaszka:/
grafika - to nie jest kopia fanowskiej grafiki
za madre potwory - wg. mnie wielka zmiana na + wreszcie smoka nie bija jakies 20 lvl , przeciez w kazdym swiecie fantasy jest on jednym z najpotezniejszych stworow, wiec bdb ze teraz tylko silni gracze moga go zabic, tak samo jak do inych potworow, ktore bezmyslnie wladowywaly sie na np. e bomby, bylo to bez sensu dla mnie wielki +
mapa - wiadomo ze mogli bardziej powiekszyc, ale szczerze mowiac po zapowiedziach nie przygotowywalem sie na wiecej
pacc - no cooz, te outfity sa super, szkoda ze tylko dla premium, ale z drugiej strony teraz mozna rozroznic gracza z pacc od free ( chociaz duzo pacc nadal uzywa starych outfitow )
summony - jest to tylko chwilowe, ghoula i monka bedzie mozna przyzywac, byl bug z przyzywaniem ich ( bodajze przy odpowiednim ustawieniu mieli makro leczenia sie^^ )
kolorowe bp - super
brak aol - z jednej strony dobre, z drugiej zle ( czyt. bedzie duzo mniej wypraw na najlepsze monsterki )