Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2008, 16:41   #231
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
@eerion
Z tymi emotami to chodziło o ukazanie emocji chyba. Np. jak robili ":O" to na twarzy sie dziwili a jak "" to się uśmiechali więc mógłbyś się tego nie czepiać bo to już lepsze od "<uśmiecha się>" i "<dziwi się>".
Ale ja doskonale wiem po co są te emotki

Cytuj:
Nie wiem oco ci chodzi z z tym Spam gimpem...
Wataha błysków i flar gimpowych na pojedynczych obrazkach

Cytuj:
Zgodze się! Ale Angmarr sam wymysliłem! Kolega chciał wystąpić w Fake'u i podał mi to imnie i nazwe królestwa... Nie czytałem LotR'a więc nie wiedziałem...
Co do kumpla to jedno, ale nie wierzę, że Angmar sam wymyśliłeś. Choć jest taka opcja, że kiedyś usłyszałeś i ci gdzieś nazwa po prostu w pamięci utkwiła

Cytuj:
Może kiedyś tam zrobię deszcz albo snieg padający...
Ironia, niestety kompletnie bez odpowiedzi na argument. Szkoda

Cytuj:
Gdzie???
Na obrazkach. Najczęściej w rogu

Cytuj:
Pokaz gdzie to zniknie..
Nie chce mi się kopać po wszystkich obrazkach. Ale ruiny bodajże były tiquanda like

Cytuj:
Dziesiątki to znaczy ponad 20, wymień imiona...
Darkmoon, Sir Anthony, Arashel, Adronn Mag, Lord Cruciosu, Reexiz, Sir Zion, Puua, Apox, Leon Croo, Crash, Sir Bane, Kanji, Moosa, King Imrahil, Yorik, Klapaucius, Er Sha Wenduur
18 osób sezonu 1. Sporo to bohaterowie poobczni, ale sa notowani (imienni), co przy masie nazwy kategorii "rycerz" sprawia, ze czytelnik (mniej lub bardziej świadomie) zwraca na nich większą uwagę. A potem wchodzi coraz więcej imiennych i waznych dla fabuły postaci.
Cytuj:
Tobie chodzić o mowa orków? One znać niemiecki one nie znać dobrze polska języka...
Nie. To co dałem w nawiasie to są twoje teksty z fake.

Cytuj:
Nie wiem o jakich ci elementalistów chodzi...
Elementaliści to osoby posługujące się żywiołami. Tutaj akurat odnoszę się do tych kolesi z 3 literowymi imionami (głównie). i wszelkich bestii w które się zamieniają

Cytuj:
Może ktoś tu nie ogarnia zrozumienia tego Fake'u
No cóż, mi się jednak wydaje, że łapie więcej niż przeciętny czytelnik. A przeczytałem cały fake jednym rzutem i widzę tutaj straszny chaos.

Cytuj:
Jeśli cię obraziłem to może przykro mi a może nie...
Ego daje o sobie znać, co?
To łaskotanie przez innych userów daje się we znaki

Cytuj:
Jeśli coś się nie podoba to napisz dokładniej...
Wypisywałem zarzuty. Nie będę dawał ci numeru slajdu, bo często za duzo by było wypisywania. Popatrz na zarzuty i sam poszukaj jak ci zależy. Jeśli nie, to w ogóle dyskusja nie ma tutaj sensu

Co do nowego parta:
Widze, że dalej się ortami nie przejmujesz...

A motyw energii i tego kolesia dziwnie kojarzy mi się z Hollow transformation.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem