Cytuj:
@eerion
Z tymi emotami to chodziło o ukazanie emocji chyba. Np. jak robili ":O" to na twarzy sie dziwili a jak " " to się uśmiechali więc mógłbyś się tego nie czepiać bo to już lepsze od "<uśmiecha się>" i "<dziwi się>".
|
Ale ja doskonale wiem po co są te emotki
Cytuj:
Nie wiem oco ci chodzi z z tym Spam gimpem...
|
Wataha błysków i flar gimpowych na pojedynczych obrazkach
Cytuj:
Zgodze się! Ale Angmarr sam wymysliłem! Kolega chciał wystąpić w Fake'u i podał mi to imnie i nazwe królestwa... Nie czytałem LotR'a więc nie wiedziałem...
|
Co do kumpla to jedno, ale nie wierzę, że Angmar sam wymyśliłeś. Choć jest taka opcja, że kiedyś usłyszałeś i ci gdzieś nazwa po prostu w pamięci utkwiła
Cytuj:
Może kiedyś tam zrobię deszcz albo snieg padający...
|
Ironia, niestety kompletnie bez odpowiedzi na argument. Szkoda
Na obrazkach. Najczęściej w rogu
Nie chce mi się kopać po wszystkich obrazkach. Ale ruiny bodajże były tiquanda like
Cytuj:
Dziesiątki to znaczy ponad 20, wymień imiona...
|
Darkmoon, Sir Anthony, Arashel, Adronn Mag, Lord Cruciosu, Reexiz, Sir Zion, Puua, Apox, Leon Croo, Crash, Sir Bane, Kanji, Moosa, King Imrahil, Yorik, Klapaucius, Er Sha Wenduur
18 osób sezonu 1. Sporo to bohaterowie poobczni, ale sa notowani (imienni), co przy masie nazwy kategorii "rycerz" sprawia, ze czytelnik (mniej lub bardziej świadomie) zwraca na nich większą uwagę. A potem wchodzi coraz więcej imiennych i waznych dla fabuły postaci.
Cytuj:
Tobie chodzić o mowa orków? One znać niemiecki one nie znać dobrze polska języka...
|
Nie. To co dałem w nawiasie to są twoje teksty z fake.
Cytuj:
Nie wiem o jakich ci elementalistów chodzi...
|
Elementaliści to osoby posługujące się żywiołami. Tutaj akurat odnoszę się do tych kolesi z 3 literowymi imionami (głównie). i wszelkich bestii w które się zamieniają
Cytuj:
Może ktoś tu nie ogarnia zrozumienia tego Fake'u
|
No cóż, mi się jednak wydaje, że łapie więcej niż przeciętny czytelnik. A przeczytałem cały fake jednym rzutem i widzę tutaj straszny chaos.
Cytuj:
Jeśli cię obraziłem to może przykro mi a może nie...
|
Ego daje o sobie znać, co?
To łaskotanie przez innych userów daje się we znaki
Cytuj:
Jeśli coś się nie podoba to napisz dokładniej...
|
Wypisywałem zarzuty. Nie będę dawał ci numeru slajdu, bo często za duzo by było wypisywania. Popatrz na zarzuty i sam poszukaj jak ci zależy. Jeśli nie, to w ogóle dyskusja nie ma tutaj sensu
Co do nowego parta:
Widze, że dalej się ortami nie przejmujesz...
A motyw energii i tego kolesia dziwnie kojarzy mi się z Hollow transformation.