Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak
Z tą małą różnicą, że to ty wielki suporterze wyzywasz mnie, a nie na odwrót.
Więc kto reaguje tutaj złością? Oczywiście prawem każdego głupka jest polemizowanie nad swoją głupotą. Najlepiej jednak by było, gdybyś wyruszył w podróż "do okoła" szkoły, wtedy trafisz być może na szlak który do niej wiedzie i przestanie trafiać cie szlag, ze czegoś nie rozumiesz. U nas na takich jak ty mówi się - dureń bez szkoły, u was jesteś przykładem filantropii bo zrobiłeś tylko dwa błędy sic! To jest ta subtelna różnica. Największym jednak bluźnierstwem jest to, że taki 22-letni baran bez szkoły jak ty, pisze coś o inteligencji.
Ps. Kogo schaczył Torqer?
@Up
Moje serce się cieszy z Knaakowej setki. Knaak w tej grze jest moim bratem, Finix ojcem, Wickanina matką, Calh niewolnikiem.
Biadolcie dalej.
|
O masz odkryłeś moją tajemnice i co ja teraz zrobie:/ te dwa kierunki na studiach to tylko taka ściema...
Wyzywam Ciebie? heheh Jeszcze nawet nie zacząłem i nie zamierzam
Co do błędów to od Ciebie zaczęło się to wszystko nie mając nic innego do przyczepienia się wybrałeś błąd ortograficzny i próbujesz tworzyć historyjki na mój temat. Powodzenia, może znajdą się kolejne dzieciaki , którym będziesz imponował.