Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2008, 00:48   #171
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

właściwie.. Jak dla mnie ograniczenie do lat 18 nie jest dobrym pomysłem. Niektórzy są na tyle dojrzali, że mogą wypić sobie alkohol wcześniej. Chodź znam i takich, którzy nie powinni pić po 18 bo po prostu do tego nie dojrzeli.. A kto będzie chciał i tak zdobędzie. Ja np. lubie sobie wypić piwo. Dla smaku. Dla towarzystwa. Nawet wódkę, chodź jej nie lubię przy kiełbasce z grilla i w doborowym towarzystwie :-) Porozmawiać o zyciu i śmierci ;-) Tylko jest jeden warunek: trzeba do tego dojrzeć. Nie zapomne jak na wiankach 2007 jakieś kobity ok. 30 lat nawaliły sie i zaczęły śpiewać. Jak widać, niektórym potrzeba sporo czasu..

Co do fajków.. Nigdy tego nie popierałem, od paru lat jestem zwolennikiem fajki wodnej. Pewnie paru "yntelygentów" odezwie się, że to to samo. Nie, to nie jest to samo. Nie chce mi się nawet tłumaczyć czemu, bo do większości argumenty nie trafią. Szczerze mówiąc, dużo lepszym pomysłem jest popularne "zielsko". Ono przynajmniej coś daje, rozluźnienie, euforie (chodź czasem przygnębienie, chodź to rzadkie przypadki). A takie fajki.. ? Mi osobiście nie przeszkadza jak ktoś pali, chociaz jako dziewczyny.. Nie, nie lubię całować się z popielniczką :-P

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem