Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2008, 16:01   #2424
Car-los
Użytkownik Forum

Car-los's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań

Profesja: Elder Druid
Gildia: Rise
Świat: Morgana
Domyślny

Kafar powiem tylko tyle
Gowno mnie obchodzi ta wasza gildia Sunshine i zapewne tak samo reszte ludzi.Teraz to wy pokazaliscie jacy jestescie fajni i ze potraficie zrobic wlasna gildie.Nie wiem czy ty albo victeron pomysleliscie o tych ludziach, ktorzy mogli sobie grac w spokoju tzn.Cinek,Czookapik etc ale dolaczyli do wojny zeby pomoc vicowi jak go zabili na poi,bo jakby nie patrzec zostawiliscie 50 osob w Rise z huntem

I wlasnie glowna przyczyna zlej atmosfery w Rise bylo to,ze wchodzi na ventrilo taki kafar,marelw czy nie wiem kto jeszcze i we trzy osoby tylko rozmawiacie na osobnych kanalach zal zal zal i tylko shejq zly shejq zabija ludzi bez powodu etc.Prawda tez mi sie to nie podobalo ze zabijamy ludzi ktorzy jeszcze nie sa w wojnie.Ale po tym numerze jaki zrobil Kenami i ten Vassmunrah to sie okazalo ze nie mozna juz zostawic nikogo z "h-lvl"
free bo tak czy siak dojdzie do wojny przeciwko Rise.Victeron zalatwil Rosiemu ze go nei bedziemy huncic a on co? napisal na forum tylko "HAHAAH" i znow doszedl do wojny.200 ms traktuja jak nooba z carlin ale wy tego nie mozecie zrozumiec idzcie lepiej na server non-pvp i tam nie bedziecie nikogo zabijac.

Dla mnie jak dla wielu ludzi to jest koniec wojny i powiem, ze sie nie dziwie takiemu Imperkowi czy komus kto bral udzial w poprzednich wojnach ze to nie ma zadnego sensu dolaczac bo to z gory przegrana wojna.Nie ma tutaj na morganie zadnego polaka lidera ktory by trzymal jakas wladze bo po tym co zobaczylem w Rise teraz moge to powiedziec

Dzieki za gre.Baj Baj
Car-los jest offline