Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2008, 18:00   #21
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Jestem dumny z wszystkich wspaniałych ludzi, których poznałem zarówno na moim serwerze jak i na tym forum, oraz z tego, że część z nich wciąż widzi mnie jako przyjaciela . Poza tym z własnej cierpliwości, zawziętości i wytrwałości przy wbijaniu leveli też jestem dumny. A z takich typowo in-game spraw, to -

- Pierwszy hat addon na Xereniańskim Rooku, i jeden z pierwszych na Rookgaardzie wogóle.
- Pierwsze 2 MLW na Xereniańskim Rooku [z własnoręcznie ubitych Apprentice Shengów]
- Pierwszy level 34-44 i przez dość długi czas pierwsze miejsce w ogólnym top Xereny.
- Pierwsze na Xerenie skille 20/25 + [obecnie mam 23/30, możliwe, że są już większe... ]
- Poza tym jestem dumny z kolekcji 76 silver amuletów, która niestety poszła się paść razem z depo-charami, na które się nie logowałem, oraz z bycia autorem wielu raportów, które zaowocowały banami dla nieuczciwych graczy. Sam też jestem dumny z siebie, że nigdy nie wspomagałem się żadnymi botami. No i mój poradnik o kolekcjonerstwie, który mam nadzieję, przyniósł komuś jakieś korzyści, też chyba wart jest wzmianki. Ejmen.

Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 23-03-2008 o 18:02.
- Prodigy - jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.