Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2008, 18:18   #1393
Sniper'Blood bro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Płock

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 133
Skille: 98/75
Poziom mag.: 21
Domyślny

no! swietny pomysl ;] jak ty juz niemozesz grac to pow*****aj szwedow zeby byli jeszcze gorzej nastawieni do polakow a ten mansboon czy jakostak hunta niewylapie bo po 1 jest w willyfobi a po 2 ma na refugi hlv wiec ziomek ma plecy ;] bo pewnie na refugi proci kogos od szwedow a nawet jak nie to szwedzi szanuja go za lv ;]
no tak xeni padlem ale cuz no zdaza sie odpoczne se troche grajac w kiszne ale bezstresowe gierki jak np THE SIMS xD lub PAINT a potem pomysle co dalej ostatnio mialem komiche wojskowa i mam kategorie A :| wiec bedzie ze mnie soldek
xeni wyjebales pulmoisha na kilka g armow... najs a pamietam czasy kiedy miales invit do domq nobza i nietylko ale potem zalowales ze go niewyjebales chyba ze to van neez na saphirze jest jak jest plus to ze expowiska sa wolne a przynajmniej nietrzeba ich zajmowac na dluuugo przed expieniem jak np. na trimerze tam bylo wypas ale teraz tez jakies pa do wladzy doszly i kto wie co to bedzie
kazdy polak chce pokoju na saphirze chce spokojnej gry wbijania lvli zdobywania znajomych i nie tracenia ich przez "koncze grac mam hunta" ale jak polacy maja dojsc do tego na saphirze skoro nawet na forum sie kluca piszcie co chcecie bo moze i jestem nubem ale moje assassinki rania wroga wiec lepiej by bylo miec w swoich szeregach takiego nuba ktory robi ~~200dmg wiecej/tura niz musiec leczyc sie wiecej predzej czy puzniej znajdzie sie odpowiedni team by pokonac szwedow ale wtedy oni beda jednym wielkim pk teamem wiec troche lipa. A tacy ludzie jak Kladdey slusznie robia uzywajac swojej wladzy bo wkrutce ona wygasnie nie po raz pierwszy szwedzi dali komus moc i nie po raz pierwszy mu ja odbiora a ty Ethriss ciesz sie ze padlem od nich bo ty nigdy takiego czegos niedokonasz a itak uwazam ze zrobilem wszystko co w mojej mocy gdy po mnie przyszli ;] z 1 trapa sie wyrwalem ale potem jakos nieposzlo i przytulilem "You see mud floor" czy jakos tak powodem tego deda byl najprawdopodobniej nithael ktory mial do mnie wonty o pewna zecz ktora zachowam dla siebie

a wiec grajcie, rosnijcie w sile ale tak by innym bez powodu krzywdy nierobic. Niebadzcie jak ci na ktorych ciagle nazekacie.

Ostatnio edytowany przez Sniper'Blood bro - 23-03-2008 o 18:50. Powód: O.o
Sniper'Blood bro jest offline   Odpowiedz z Cytatem