Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2008, 18:19   #54
Unholy_Elder
Użytkownik Forum

Unholy_Elder's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
po 1. nie masz racji bo wg mnie ludzi grajacych w tibie raczej ubywa niz przybywa a to ze w godzinach szczytu jest po 60k graczy online spowodowane jest balansem profesji
po 2. we wrzesniu 2005 roku rekordem bylo 52 k ludzi wiec zle pamietasz...

po 3. watpie zeby wyszly nowe servery zreszta jesli nie wyjda do czerwca to leje na tibie bo wyjdzie battlefield heroes (free2play)

po 4. tibia i tak sie stacza, i generalnie teraz to jest tylko rownia pochyla, wg mnie dobrym pomyslem byloby zrobienie 3x wiekszej mapy i zwiekszenie limitu graczy do 3-4 tys. na serverze, do tego znaczne utrudnienie gry (poziom gry zeby byl taki jak 4 lata temu). Mnie naprzyklad jaraloby granie na servie z community, eventami itp. Teraz jak popatrzysz sobie na galane czy saphire to po miechu intensywnego grania znasz kazdego, bo w godzinach szczytu mozesz liczyc na to ze bedzie max 400 ppl online.

Btw, co to za server pvp jak nie moge ruszyc 40 lvla bo jest kumplem kumpla mojego kumpla? takie cos jest chuja warte tak jak cala tibia...

Do tego nie podoba mi sie ze teraz nie licza sie umiejetnosci tylko to ile kto gra albo ile ma typow do sharowania.

Ogolnie jeblem takiego troche offtopa przynajmniej czesciowo ale ponioslo mnie i chcialem napisac co mnie gryzie jesli chodzi o tibie
Jebles offtopa jak ch*j ale przynajmniej powiedziales co sie "gryzie". Ja osobiscie mam podobne poglady na temat tibii. Tibia powinna byc nieco trudniejsza a nie zrobiona po to zeby wczesniej czy pozniej kupic premium od "cip'ek". Kiedys, to byly czasy nie chodzi mi o "grafike" tzn. interface i wielkosc mapy ale o to ze kazdy musial znalezc wlasny sposob na gre. Teraz nupek gra 10h dziennie i sadzi ze jest najlepszy i ma "umiejetnosci". Ogolnie mowiac "Tibia schodzi na psy". Dziekuje za uwage.

Nie wiem co sie dzieje, ale cos ostatnio za czesto tu pisze... ;]

Btw. Jak to bylo krzysheak, sprzedales chara ale zrobiles jakis walek czy co?

Ostatnio edytowany przez Unholy_Elder - 23-03-2008 o 18:25.
Unholy_Elder jest offline   Odpowiedz z Cytatem