Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2008, 18:35   #5745
Yen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 01 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaMiLSpAwW Pokaż post
Yen pedarasto powiedziałem , zamknij morde , powiedz mi gdzie na całym forum bylo o mnie? Bujno mi mowil ze dawałes mu swoja fote , podbno wygladasz jak "yyy" dlugie czarne włoski z ryja na 14 latka jakiś szczuplak i ogółem zaraz pewnie bedziesz mowil o mnie a jak jestes taki cwianiak to daj Ty fote ; ) Idz umyj sie najpierw bo ci wlochy na morde zarosly i robale bedziesz mial kozaku za dyche ; )

Sram na to co piszesz , kazdy ma z ciebie pompe fchooj a ty dalej kozaczysz nie masz "koleguff" to piszesz z nbami z pod dp? Czlowieku jestes tak zjeba**y że żal o tobie mowić , myslisz ze masz fajne texty , ze ja fakuje? winny sie zawsze broni ta? ja powiedzialem raz i tyle a jak cos o mnie piszesz olewam , a ty tak zajebiscie sie bronisz ze to poprostu widac czlowieku duzo osob wczesniej o tobie gadalo ze jestes noobem , lizesz dupsko najpierw a potem ktos cie wyzie to niewiesz co powiedziec? idz po swoja pro emo ekipe czarnych metalowców i idzcie sie napierd**c hus hus jak masz problem come Łódz , widzew wschod , kolo stadionu ; )
Idioto, nie mam długich włosów, nikomu nie wysyłalem swojej foty, ale widać, na co ty liczysz, od każdego forumowicza. Piszesz "no to daj swoją fotę" to po co to piszesz, skoro ją "masz"? Bujna znam dobre 5 dni, i miałbym mu fote dawać? Pff...

Fchooj itp, weź pokemonie wy*******aj

Sam siebie nie rozumiesz. "Emo ekipa metalowców"? Emo i Metale to 2 różne subkultury ćwieku.

O skąd masz na EQ? Dopiero się skarżyłeś, że nie masz kasy ;o Ojebałeś kolesia na softy? Zaraz puszczę plotę.

@edit
Aha, ponoć masz ignora, i nie widzisz co piszę, już ci przeszło?
A ty co? Obszczany technojeb? Dziecko ulicy? Jakieś nuty " zerżne, zerżne cię suko" itp? Super, zawsze uważałem że polski HH i technozjeb jest dnem. Pozdro dla mamy.

Ostatnio edytowany przez Yen - 23-03-2008 o 18:41.
Yen jest offline   Odpowiedz z Cytatem