Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2008, 19:28   #55
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Unholy_Elder Pokaż post
Jebles offtopa jak ch*j ale przynajmniej powiedziales co sie "gryzie". Ja osobiscie mam podobne poglady na temat tibii. Tibia powinna byc nieco trudniejsza a nie zrobiona po to zeby wczesniej czy pozniej kupic premium od "cip'ek". Kiedys, to byly czasy nie chodzi mi o "grafike" tzn. interface i wielkosc mapy ale o to ze kazdy musial znalezc wlasny sposob na gre. Teraz nupek gra 10h dziennie i sadzi ze jest najlepszy i ma "umiejetnosci". Ogolnie mowiac "Tibia schodzi na psy". Dziekuje za uwage.

Nie wiem co sie dzieje, ale cos ostatnio za czesto tu pisze... ;]

Btw. Jak to bylo krzysheak, sprzedales chara ale zrobiles jakis walek czy co?
Lako'mako gra charem, dalem sie wydymac jakiemus brazolowi na chara ale ogolnie jest loozno, nadal mam w miare spoko lvl, nadal mam tyle kasy ile trzeba, wszystko co stracilem to 7 lvli w sumie

@2up

Nie kumasz o co mi chodzi, te rekordy sa przez to ze ludzie graja wiecej , a nie ze jest ich wiecej

Jak zaczynalem grac w tibie w 2005 roku bylo malo pg... pamietam ze Kimura Avatar z rubery zostal uznany za sharera i takie tam bo wbijal 200k expa dziennie, dzis jak wbijasz 200k expa to na top300 nie bedziesz szedl w gore tylko w dol...

Powiem ci szczerze ze nie znam zadnej osoby ktora by mi powiedziala np: gram od stycznia 2008. Jest generalnie tak ze ci co graja maja juz staz po 3-6 lat.

I nadal sie trzymam tego ze tibia zejdzie na psy calkowicie i wasze 300 lvlki beda chuja warte jak zlikwiduja wszystkie servery

Ostatnio edytowany przez krzysheak - 23-03-2008 o 19:32.
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem