Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2004, 20:28   #9
Taliboy
Użytkownik Forum

Taliboy's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Druid Regis
Najbardziej boleję, że się pasków nie da chować od skilli :/

Skill bar sux ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez p.l
zauważyłem, iż niektórzy zaczynają już ubolewać iż skill bara nie da się schować ... Ja się z tym nie zgodzę, ponieważ paski skill bara tak jak i reszta okna jest generowana na podstawie tibia.pic ... a jak wiadomo tibia.pic można zmienić ... i zamiast paska będzie piękny napis np "no for skillbar", "top secret"
:/ Coś mi tu nie pasuje... na teście mogłem chować paseczki pod dowolnym skilem prawym klikalem na pasek i pisalo hise skillbar in sword fighting itd i hide all skillbar i show all skillbars ... Ciekawe skond ten pomysł

A tak ogulnie... szkoda będzie się żegnać ze starą tibią- z każdym updaejtem traci klimat. Już nie będzie tej adrenaliny związanej z missclickiem... nie będzie magicznego you atwancek in... (chociaż da sie ukrć paski ale któż by wytzymał), będzie się trzeba przyzwyczaić do domków których wystrój przypominać zaczyna simsy itp... Pozyjemy zobaczymy...

.. boję się tylko o naszyc modków i updatem stronki... jescze ze starego update nie wszystko uzupełnione a tu nowy sie ładuje

Hail! See you in Tibia!

Ostatnio edytowany przez Taliboy - 14-12-2004 o 20:33.
Taliboy jest offline