Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yen
Idioto, nie mam długich włosów, nikomu nie wysyłalem swojej foty, ale widać, na co ty liczysz, od każdego forumowicza. Piszesz "no to daj swoją fotę" to po co to piszesz, skoro ją "masz"? Bujna znam dobre 5 dni, i miałbym mu fote dawać? Pff...
Fchooj itp, weź pokemonie wy*******aj
Sam siebie nie rozumiesz. "Emo ekipa metalowców"? Emo i Metale to 2 różne subkultury ćwieku.
O skąd masz na EQ? Dopiero się skarżyłeś, że nie masz kasy ;o Ojebałeś kolesia na softy? Zaraz puszczę plotę.
@edit
Aha, ponoć masz ignora, i nie widzisz co piszę, już ci przeszło?
A ty co? Obszczany technojeb? Dziecko ulicy? Jakieś nuty " zerżne, zerżne cię suko" itp? Super, zawsze uważałem że polski HH i technozjeb jest dnem. Pozdro dla mamy.
|
Ladnie ty masz rozum zjechany jeebanaa cioto , sram na to jak ty wygladasz bujno mi mowil i wiem ; )
bardzo sie pocisz piszac swoje posty? czlowiek pewnie wraca do domu ze swoich pro emo spotkac i mysli " ale mu dzis pojada , jajajaja " Fajna jestes ale nie dla mnie , a i nie slucham zadnego hiphopolo ani techno , widac ze nie znasz styłow muzycznych i nie umiesz ich odrozniac jak jak byś wiedzial co to jest dnb choc ; )
Softy mam bo mam kolegów nie tak jak ty sam i ich szukasz , nie jestem thieftem bo jak bym chcial bym mial softy + full eq + all tiems z poi ale wole miec dobrego znajomego i softy pożyczyc , np wczoraj wykonywałemtej osobie poi'a ; )a dzieckiem ulicy to ty jestes i nie prosze cie o twoja fote bo jak bym zobaczyl twoja morde to bym ladnego odzuta od kompa dostal ale nie chce

sram na twoj zajebisty "wynglond" idz se "ponaku**c" wlosami przy swojej emo muzzyce , thx "miszczu" , zostaniesz "mojim pro plx" ; ( xD