Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2008, 23:40   #5757
Yen
Zbanowany

Data dołączenia: 16 01 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

"Yen pedarasto powiedziałem , zamknij morde , powiedz mi gdzie na całym forum bylo o mnie? Bujno mi mowil ze dawałes mu swoja fote , podbno wygladasz jak "yyy" dlugie czarne włoski z ryja na 14 latka jakiś szczuplak i ogółem zaraz pewnie bedziesz mowil o mnie a jak jestes taki cwianiak to daj Ty fote ; ) Idz umyj sie najpierw bo ci wlochy na morde zarosly i robale bedziesz mial kozaku za dyche ; )

Sram na to co piszesz , kazdy ma z ciebie pompe fchooj a ty dalej kozaczysz nie masz "koleguff" to piszesz z nbami z pod dp? Czlowieku jestes tak zjeba**y że żal o tobie mowić , myslisz ze masz fajne texty , ze ja fakuje? winny sie zawsze broni ta? ja powiedzialem raz i tyle a jak cos o mnie piszesz olewam , a ty tak zajebiscie sie bronisz ze to poprostu widac czlowieku duzo osob wczesniej o tobie gadalo ze jestes noobem , lizesz dupsko najpierw a potem ktos cie wyzie to niewiesz co powiedziec? idz po swoja pro emo ekipe czarnych metalowców i idzcie sie napierd**c hus hus jak masz problem come Łódz , widzew wschod , kolo stadionu ; )"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaMiLSpAwW Pokaż post
Ladnie ty masz rozum zjechany jeebanaa cioto , sram na to jak ty wygladasz bujno mi mowil i wiem ; )
bardzo sie pocisz piszac swoje posty? czlowiek pewnie wraca do domu ze swoich pro emo spotkac i mysli " ale mu dzis pojada , jajajaja " Fajna jestes ale nie dla mnie , a i nie slucham zadnego hiphopolo ani techno , widac ze nie znasz styłow muzycznych i nie umiesz ich odrozniac jak jak byś wiedzial co to jest dnb choc ; )

Softy mam bo mam kolegów nie tak jak ty sam i ich szukasz , nie jestem thieftem bo jak bym chcial bym mial softy + full eq + all tiems z poi ale wole miec dobrego znajomego i softy pożyczyc , np wczoraj wykonywałemtej osobie poi'a ; )a dzieckiem ulicy to ty jestes i nie prosze cie o twoja fote bo jak bym zobaczyl twoja morde to bym ladnego odzuta od kompa dostal ale nie chce sram na twoj zajebisty "wynglond" idz se "ponaku**c" wlosami przy swojej emo muzzyce , thx "miszczu" , zostaniesz "mojim pro plx" ; ( xD
Czasem mam wrażenie, że niewiesz o czym gadasz. "Daj fote", "Ja nie chcę foty". Pozdrów mame ;P
Yen jest offline   Odpowiedz z Cytatem