Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2008, 23:46   #30
Gawus
Santa Claus

Gawus's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do Gawus Gawus ma numer GG Kocham Natalie Adres Jabbera do Gawus
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seno'Mage Pokaż post
Zmienianie Ip przez proxy czy inne zabawki napewno nie pomoze. Mam Vectre juz od kilku lat i wiem co mowie. Takie cos to jedynie na raphi moze pomoc. Dla Twojej wiedzy jesli wpisujesz passy na stronce to za nim zdarzysz wpisac passy w Tibi to Ip Blocked znowu jest i watpie zeby to trwalo 10-15 min, chyba ze masz szescie? :> Najczesciej trwa to okolo 1-2h~~ a czasem nawet dluzej... Ja proponuje wpisywac passy 1/1 i jesli wyskoczy ze passy sa zle do konta to bedzie oznaczac ze nie ma IP a jesli normlane Ip Blocked to jest IP.
Dla mnie to beznadziejny "poradnik" ale z 2 strony przynajmniej przestanal spamowac Ci ktorzy mysla ze jest na to jakis sposob.
Wykup prywatne Ip - jedyny sposob.

Vectra wprowadzila zmienne IP wiec ja sie juz nie martwie

/BlezZo.

Oj, uwierz, że jak znika Ci IP Blocked, to masz jakies 5-10 secund..

No tak, Vectra wprowadzila zmienne IP od 01.01.2008r, ale tylko dla tych, ktorzy sie o nie upomna Inaczej, nie dostaniesz, ale nie wszyscy rodzice dzwonia do np Vectry bo dziecko w tibie grac nie moze :-)

Ciesze sie, ze pomoglem.

Jeszcze ktos tam, poradnika poszukaj w googlach, nawet na stronie skad sciagasz pewnie cos pisze.. A jak sciagnac za darmo, wybacz, ale to nie warez
:eek: Your Gawi :eek:
Gawus jest offline   Odpowiedz z Cytatem