Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2008, 06:31   #57
Virusmaxi
Użytkownik Forum

Virusmaxi's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój

Virusmaxi ma numer GG 5004017
Domyślny

Bo macie rację- Gothiciem to śmierdziało, bo Gothic mnie zainspirował do pewnych rzeczy, ale nie wszystkich.

Cytuj:
Elita=Paladyni
Atak orków=zagrożenie Khorinis atakiem
Nie wracający rycerze=oblegany oddział Garonda
Kowal robi broń dla straży=Kowal robi broń dla straży
Najlepszy miecz Estivo, umagiczniony, z magicznego surowca=Uriziel :<
Trafiłeś tylko Kowala, ale widzę że podświadomie zrobiłem więcej upodobnień...
Btw. TO NIE MIECZ ESTIVO JEST NAJLEPSZY TYLKO CECIL!!! Zomfg.
Cytuj:
Ale ładna sklejka była. ech... Te wirusy :<
To akurat nie był wirus. Myślę, że muszę się przyznać do jednej rzeczy. Format był NIEPOTRZEBNY, ponieważ kabel od neta mi się uszkodził, i strasznie byłem wnerwiony, kombinowałem na wszystkie sposoby,(zawsze okazuje się tak, że to jakaś drobnostka wszystko psuła.)aż w końcu nie wytrzymałem i zrobiłem format CAŁEGO dysku, który zresztą był mi dość potrzebny A potem już się poddałem, kupiłem kabelek i kartę sieciową, i śmiga.

Aha- mam pytanko, jeżeli bym się trochę pomęczył, i cudem odtworzył te outfity, nie zabilibyście mnie, gdyby niektóre minimalnie się różniły od innych, i gdyby Estivo miał inny miecz? Ponieważ ja go znalazłem kiedyś chyba w Grafikach na ZAmówienie, a to jest zwykły plagiat z WOPa, zresztą efekty też będą czasem inne, bo brushe też straciłem. Ale- jakiś tam promyk nadzieji że będę to kontyunował jest. O ile dostanę taki zapał jak nie dawno.

Toribash
Virusmaxi jest offline   Odpowiedz z Cytatem