Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2004, 21:13   #1
Hedroxx
Użytkownik Forum

Hedroxx's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Domyślny Nowa grupa-Bractow Ksiąg

EDIT!
Grupa została założona. Wszytskie osoby, które wysłały mi PW, mogą już się zgłaszać przez Panel Kontrolny Użytkownika. Osoby, któłre tego nie zrobiłły, przeczytać TO i wysłać PW. Jak przyjmę, to możecie dołączać.

Na wstępie: nazwa jest robocza, bo pomysłu nie mam jeszcze =]. Rzecz druga: chciałbym wiedzieć, ilu ludzi było by chętnych do takiej grupy, dlatego stworzyłem ten temat, żeby nie było jak z grupą NBA [członków: jeden] i żeby Dr.Omaderowi PW nie zawalać. Chętnych wielu pewnie nie będzie, ale co tam.

Grupa składała by się z ludzi, którzy od pożądnego RPG [PC jak i AD&D] wolą przeczytać cokolwiek, i osób które jak np. ja i mój kumpel jadą sobie na 2-4 godziny do EMPIKu, biorą coś ciekawego do czytnia, siadają na jakimś siedzisku i odkładają z powrotem jak się znudzi, albo jak już się było za długo. Nie ważne co czytasz [oprócz Harleqinów itp. Mam na myśli takie tanie dziwności, inne romansidła jak kto chce. Książki to nie tylko fantastyka], jeśli czytasz to z uporem maniaka.

Piszcie co myślicie i czy byście chcieli wstąpić [Avager Tymmczasowy: jeśli tu zajrzysz, to nie krytykuj na ok. pół strony A4, tylko RAZ napisz co myślisz ].

EDIT
@down: dobra, to wszytko =]

@wszyscy, co im się nazwa nie podoba =] : Oczywiście, że się wam nie podoba. Mi też się nie podoba =]. Jest poprostu żeby ludzie mniej więcej wiedzieli o co chodzi jak sprawdzają "O wszytskim i o niczym" =].

Ostatnio edytowany przez Hedroxx - 30-12-2004 o 01:41.
Hedroxx jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.