Eno... wlasnie sie dowiedziałem ze Updejt jest, tak nagle do niego doszło dobrze ze runki akórat robiłem współczuje Huntujacym na cos Powaznie Silnego. Wiec tak Skill Bar - wypas bajerek, nowe terny - siuper zamówilem se pacca i bedzie co odkrywac z kumplami moze jakis annihilator 2.... Najazdy na miasta - ehh.. jakos to mi sie niewidzi akurat, np. robie runki siedze w miescie ide afk, przychodze a tu najazd Cycuff na thais i ja dedniety leze

Kolejka - mam mieszane uczucia na test serwie niesprawdzała sie zabardzo byłem na nim jeden raz i to po czyszczeniu inaczej jak dochodziłem do miejsc coraz blozej 1 to Cofałem sie w kolejce, to zapewne przez to ze Mnóstwo ludzi chciało wbic sie na testa ale podobnie moze stac sie np. na Antice, albo innym ze starszych serwerów. Ogólnie bedzie fajnie i niekazekac. Cipsoft ROX!!
EDIT: Tak se pomyslałem ze te najazdy beda jednak wielką porażka, no bo ilu na serwerach jest lurerów, thiefów i n00bów?? Zkładajac ze np. Kazdy gracz Zostanie ostrzezony np. 5 minut przek atakiem, mozna sie przygotowac do walki itd. ale wyskoczy jakis idiota co Uhnie dragona albo co innego wpadnie i bedzie sie smiał a sporo osób moze dednac. Jakos niepodoba mi sie pomysł z najazdami na miasta...
re @down:
No wiem ze to jest niedozwolone ale nieda sie ukryc ze wiekszosc z tibijczyków robi runy albo trenuje skile bedac afk. Ja osobiscie tak czesto robie i jakos niejst mi głupio z tego powodu.