Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2004, 21:14   #24
Palladni
Użytkownik Forum

Palladni's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
Palladni ma numer GG 5971635
Domyślny

Eno... wlasnie sie dowiedziałem ze Updejt jest, tak nagle do niego doszło dobrze ze runki akórat robiłem współczuje Huntujacym na cos Powaznie Silnego. Wiec tak Skill Bar - wypas bajerek, nowe terny - siuper zamówilem se pacca i bedzie co odkrywac z kumplami moze jakis annihilator 2.... Najazdy na miasta - ehh.. jakos to mi sie niewidzi akurat, np. robie runki siedze w miescie ide afk, przychodze a tu najazd Cycuff na thais i ja dedniety leze Kolejka - mam mieszane uczucia na test serwie niesprawdzała sie zabardzo byłem na nim jeden raz i to po czyszczeniu inaczej jak dochodziłem do miejsc coraz blozej 1 to Cofałem sie w kolejce, to zapewne przez to ze Mnóstwo ludzi chciało wbic sie na testa ale podobnie moze stac sie np. na Antice, albo innym ze starszych serwerów. Ogólnie bedzie fajnie i niekazekac. Cipsoft ROX!!

EDIT: Tak se pomyslałem ze te najazdy beda jednak wielką porażka, no bo ilu na serwerach jest lurerów, thiefów i n00bów?? Zkładajac ze np. Kazdy gracz Zostanie ostrzezony np. 5 minut przek atakiem, mozna sie przygotowac do walki itd. ale wyskoczy jakis idiota co Uhnie dragona albo co innego wpadnie i bedzie sie smiał a sporo osób moze dednac. Jakos niepodoba mi sie pomysł z najazdami na miasta...

re @down:
No wiem ze to jest niedozwolone ale nieda sie ukryc ze wiekszosc z tibijczyków robi runy albo trenuje skile bedac afk. Ja osobiscie tak czesto robie i jakos niejst mi głupio z tego powodu.

Ostatnio edytowany przez Palladni - 14-12-2004 o 21:24.
Palladni jest offline