Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2008, 13:58   #9896
Maffio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 40
Skille: 20/25
Poziom mag.: 35
Domyślny

Huashuah bosko ! nie powiem - BOSKO !

Niedawno otrzymalem prawtną wiadomosc-kazanie od pana szanownego (lol? xdddd) donatana za to ze ukazalem swiatu jego dziewczyne i czym jej imponuje a wiec kopiuje

,,Ach smutny chłopcze. Dlaczego, u diabła, ciągle o coś do mnie kwiczysz? Tak bardzo Ci żal dupsko ściska, że wyrzuciłem Cię z Immortales za hipokryzję? Najwidoczniej. Ale pamiętaj - jeśli masz coś do mnie, to sobie miej, ale osób trzecich w to nie mieszaj, bo jesteś słabym głupcem, skoro chcesz mnie obrazić poprzez obrażanie innych. Niesamowite, jak bardzo głupim jesteś człowiekiem. I tak, ciesz się, wkurzyłeś mnie. A wiesz czemu? Nie potrafiłeś obrazić mnie, to obraziłeś osobę, która do niedawna nie miała pojęcia o tym, że kiedyś byłeś w Immortales. Zadałeś cios poniżej pasa i jeszcze śmiesz się tym podniecać? Nawilża Cię znęcanie się nad słabszymi? Nad osobami, które w życiu nie zamieniły z Tobą słowa? Wynieś się stąd na zawsze, bo tak wielkiego zawistnika nigdy jeszcze w życiu nie spotkałem. A skoro tak bardzo Cię nawilża wyżywanie się na słabszych, to zmierz się na bluzgi z przedszkolakiem, jestem pewien, że w pełni zaspokoisz swoją rządzę. Przecież takie dziecko może się co najwyżej rozpłakać, więc Ty triumfująco wyjdziesz z pojedynku. I proszę bardzo, napisz posta jeszcze jednego, w którym będziesz się podniecał tym, co teraz do Ciebie piszę. I zrobisz to, jeśli jesteś tak głupi, jak myślę. Od Ciebie zależy teraz, którą drogą będziesz kroczył: czy dalej obrażał uczucia neutralnych osób, czy zachowasz reputację cywilizowanego człowieka.

Wybieraj. "

Widzisz, ludnosc na forum cie nie lubi, wiec jak ktos to tylko ty z tad wyjdz I NIE WRACAJ

Dziekuje i nie zapomnij odrobic lvli twojej ukochanej xdddddd bo bedzie kuniec milosci miedzy wami?

pozdro & pocficz

Ostatnio edytowany przez Maffio - 24-03-2008 o 14:00.
Maffio jest offline   Odpowiedz z Cytatem