Grafika wcale nie ejst lipna, ale żeby śmigało na maxa na pięknych, dużych mapach i modach trzeba nie lada maszyny bo silnik jest niezbyt dobry, ale grafa na niektórych mapach jest cuudna, wystarczy włączyć mapkę np. Tabula v2 i mode CA, Potem włączyć "Shiny Units", Cienie, particle na max i masz bardzo ładne bitwy a wszystko śmiga. Zresztą, warto oglądnąć
ten trailer. btw. dziwne, ale na małej mapie może grafa na maksa ci nawet nie ściąć, a na dużych mapach i podczas wielkich bitwe cholernie rwie xD np. w BA jakość modeli jest kiepska i nie ma żadnych graficznych usprawnień, a w CA poszli na maksa, i mamy piękne dymy, odbicia, modele etc. a grywalność oczywiście rządzi. Szczególnie jak gra się na swojej własnej mapie. Ja swoją pierwszą i jedyną straciłem, a szkoda bo uwielbiałem z kumplem na niej grać
btw. Trailer DOSKONALE pokazuje grafikę, do tego niektóre mody dawają nam tyle sposobów pokonania przeciwnika (np. CA i to, co pokazuje trailer od 02:00 do 02:13, te pajączki, to zarąbista sprawa, szkoda że nie mogą być niewidzialne, jak naprzykład skuttle, mini bomba którą podchodzisz do bazy [należy omijać inne rzeczy, bo inaczej niewidzialność się wyłączy], i nikt nie wykrywa bo praktycznie nigdy nikt nie buduje specjalnego detektora. no i bum, a potem jest za późno aby żałować.)