Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2008, 19:13   #9947
Maffio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 40
Skille: 20/25
Poziom mag.: 35
Domyślny

Siemano.
Moze zaczne od tego ze CIP'y same zwalily sprawe, dodajac LH, ulepszajac knightow, i wiele wiele innych, bardzo ulatwiajacych gre.

Z jednej strony sie z Wami zgodze - bot, teraz tylko najbardziej wytrwali graja bez botow, sharowania, lub innych, jakich kolwiek spomagaczy.
Tak jak powiedzialem - zostali wytrwali, ja do tych wytrwalych nienaleze, moze dlatego ze poprostu gram tylko dla kumpli, zeby pogadac? Zrozumcie ludzie, w Tibie gram ponad 3 lata i wiem jak to bylo, jest, a co bedzie? Sam niewiem, lecz wiem tylko jedno - jezeli wypali projekt o odpaleniu serva tibi 7.6 to tam sie jako pierwszy pojawie. Dla Was czlowiek ktory botuje = smiec? Tak samo bylo w przypadku LDS'a, Kaniena, chodzby i Waki ktory nie botuje/owal ani

Sharowal, tylko przyczepil sie do niego Don - dlaczego? jest to czysta zazdrosc, bo on ma ten lvl a ja ten...
Ludzie... jezeli macie naprawde taki duzy problem to sami sciagcie sobie triala NG i pobodzce sobie te 3 dni, prosze pamietac ze w zyciu trzeba wszystkiego zasmakowac, jak to mowia: ,,I wódki i piwa i sexu" w tibi jest podobnie - trzeba isc z biegem czasu.

Z drugiej strony bot to zajebista sprawa, dlaczego? proste, w czasie gdy ludzie mecza sie na malpach, mozesz ustawic bota i robic milion innych rzeczy. Jezeli znow Wy wybieracie styl: No rl life to Wasza sprawa, ja wybralem drugi styl - Free i jest mi z tym dobrze.

A teraz cos dla tych ktorzy tylko umia jechac, po ,,Botersach"
Czy Wy tego nie kapujecie, ze ktos chce wszystkigo w zyciu probowac? Nie rozumiecie ze on ustawi sobie bota na tydzien na malpach i moze wastowac ja - bawiac sie i przytym wbic duzo expa.
A Wy co? Gracie 24/h zeby tylko zdobyc wiecej kolorowszych pixeli.
Wiec pomyslcie dlaczego bluzgacie i czy to ma wiekszy sens dlaczego bluzgacie.

Dobra a teraz, mozecie po mnie jechac, wyzywac, bluzgac, kopac - mnie to nie obchodzi, ja gram dla siebie i dla kumpli.

Pozdro dla tych ktorzy botuja bo chca cos w RL ZYCIU OSIAGNAC
Maffio jest offline   Odpowiedz z Cytatem