@Dindsul
Za bardzo rozbudowane? Nie no... To byly najprostrze dialogi jakie są xD Robiles moze explorera/rashida/banute?? Tam ci czasami dialog npc jak bierzesz misje jest w 3 wiadomosciach ;]
Co fe i fd wiem ze pewnie przesadzilem ale dlatego napisalem zeby wziasc DOBRY TEAM, niemowcie mi ze 10osob 20+ nie zabije 2fd lub jednego fe;P (jedyne wg. mnie przesadzone miejsce to to z 2fd i chyba 2 fe) Bossow z areny nie tak trudno, raczej sie w manasujesz

(to mialbyc quest ktory na t.orgu-wiem nie lubciei ;{ mialby 5 gwiazdek trudnosci- te 2fd i2 fe to room z 15 hydrami na banuta quescie ;])
@TOPIC
Wiem, że ten quest jużdawałem ale chcialbym zebyscie go skomentowali ;]
Berserker Room
Min.lvl: 35
WymaganiaACC, 5x leather boots(każdy uczestnik wyprawy-jeśli chce nagrode)2x plate shield i świeży dead rata.
Nagroda:Boots Of haste, 10 small ruby, 150 gp
Zaczynamy idąc toma i rozpoczynamy rozmowę
>HI
>brother
Wtedy opowie nam historię swego brata który wynalazł jako pierwszy buty szybkości.
>Boot of haste
Wtedy zażąda zabitego szczura (Koniecznie świeży) gdy go mamy mówimy
>Quest
Dostaniemy od niego dragon ham-NIE,NIE JEMY GO...ponieważ jest potżebny do questu a dostajemy go tylko raz.
>Boots of haste
Następnie dostajemy wskazówki, o miejscu śmierci jego brata. A mianowicie idziemy na częśc wyspy dla pacc i idziemy do miejsca z trzema dziurami(w jednej z nich są szkielety) odkopujemy tą od lewej i wchodzimy ( udaje się to tylko gdy mamy rozpoczęty quest.
Niżej są:
poziom -1
-spider (1-5)
-skeleton ( 1-3)
-cove rat (1-6)
Poziom -2
-Poision spider(1-4)
-Orc(1-4)
Poziom -3
-Orc(1-5)
-Orc Spearmen (1-3)
Poziom -4 ( tu zaczyna się rzeź i lepiej ropować potwory )
-Orc spearman(7)
-Roworm(6)
-Minotaur(5)
-Orc(8)
Poziom -5
Tutaj znajdujemy się juz w pustym pomieszczeniu z npc zwanym Wormter. Zagadujemy:
>HI
>YES
>Quest
>Berserker
>Food
>Yes - tracimy d-ham i dostajemy klucz nr.0010 do drzwi na końcu pomieszczenia, za drzwiami , są kolejne-bramka lvlowa. Za nią dziura(Gdy wejdziemy nie ma odwrotu) Tu mamy ołtarz a obok kartkę na ścianie na której dowiadujemy się o biedakach którzy kaleczyli swe nogi ponieważ nie mieli butów. Na ołtarz wbrew pozorom nic nie kładziemy. Na lewo od ołtarza "Lata" npc o wyglądzie spectre. Mówimy:
>HI
>Blood
>Boots?
>Yes
>Boots of haste
>Yes
>5
>Yes - Tracimy nasze botki i dostajemy wzamian Soul orb(Ale rar ) idziemy do ołtarza i tak kładziemy pokoleji nasz nowy przedmiot, po czym teleportuje nas do pewnej wieży - nie możemy z niej wyjść więc idziemy w górę:
Poziom +1
-7 orc
-6 orc spearmen
poziom +2
-8 orc spearmen
-7 orc
poziom +3
Pokojik jest pusty a w środku kolejny npc Old Warlord zagadujemy
>HI
>Tower
>Yes
>Bye - dowiadujemy się ,że brat Toma został pochowany w mino hell za słynnym teleportem. Nie gadamy do niego więcej bo czeka nas niespodzianka w postaci: 10 orc Spearmenów :O
Za npc jest skrzynia (nie,nie to nie koniec ) tam znajdujemy klucz do drzwi na dole. Wychodzimy i spotykamy npc na łudce- zagadujemy
>Hi
>Transport
>Yes- zostajemy teleportowani do świątyni wracamy do Toma i gadamy:
>Hi
>Dead Brother
>Yes
>Yes - dostajemy klucz do mino maga w hellu i.. idziemy na wielki pojedynek(najlepiej przebiec szybko i wskoczyć do tp no chyba że chcecie dostać te 150 expa ) Znajdujemy się w kolejnej wieży z tym ,że na samej góże XD dziemy w duł:
Poziom +4
- 5 minotaur
- 5 orc spearmen
poziom +3
-7 orc spearmen
-6 orc
poziom +2
-7 rotworm i uwaga...
-3 carrion worms
poziom +1
-4 carrion worm
-4 rotworm
powierzchnia
-NIC- ale aby dostaćna poziom -1 należy połozyć na przyciski dwie plate shieldyi mamy tp.
Poziom -1
-5 orc spearmen
poziom -2
-10 orc spearmen - na końcy mamy drzwi - bez przygotowania nie otwierać ! Gdy wejdziemy czeka nas niespodzianka w postaci.... Npc o wyglądzie orca berserkera ma on na imię : Margourin- uważajcie co mówicie. A więc tak:
>Hello King ( jak powiecie zwykłe hi to na powitanie będzie 7 orców berserkerów xD )
>Dead brother
>Haste
>Yes
>No
>Berserkers
>Kill
>Attack - i uwaga tu mamy wybór: a) mówimy >No kill i dostajemy rubiny i kase lecz bez botków lub b) Fucker Killer no i wtedy dostajemy wszystko i jesteśmy w Orc Hell a w środku : 10 Orc i 5 Orc Spearmen i 5 carrion worms
Najlepiej założyć nasze new buty a potem wchodzimy na górę tam jest tp a za nim stajemy 10 kratek od bersekra. Odrazu uciekamy w przeciwną strone i staramy się uciec na końcu korytarza jest tp a za nim wracamy do świątyni z naszym super RARE wartym na rooku z 100k+ COMENT PLAX
Acha jak by się ktoś uczepił wież lub orc hell. Są to miejsca na małych wysepkach oddalonych troszeczkę od rooka czyli wymyślone przezemnie
@DOWN
Zajebiste xD Spadlem z krzesla jak looklem na wrl i huntery na 5lvlu xD