Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2004, 11:02   #49
Heliwurab
Użytkownik Forum

Heliwurab's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
Heliwurab ma numer GG 1036614
Domyślny

Mówię do niektórych albo do wszystkich: Najazdy potworów będą pisane tak,że zobaczycie wiadomość.POJAWIĄ SIĘ NA ŚRODKU EKRANU TIBII.a co do potworów w najazdach: NA TEST SERVERZE (przez niektórych,w skrócie TS)GM,czy tam Cip-owie dawali demony,GS-y i inne potwory mocne,BO TO BYŁ TS! LUDZIE ZROZUMCIE :d nie będe zawsze wam tłumaczył.A W NORMALNEJ GRZE,BĘDA JAKIES ORCI WOLFY,GOBLINY ITP. NIE BĘDĄ jakieś stone golemy,przeciez w normalnej tibi(czyli NIE w TS-ie)śmierć jest poważna więc GM-y czy Cip-y (nie wiem kto) nie dadzą potworów jak na TS-ie.

Kapiszi?

@OnTopic:

faza bylem chory od soboty,i w ogóle nie gralem.dzis wlaczylem zeby z kolegami pogadac bo sa na informatyce.a jak chcialem do tibii wejsc,to sie zdziwilem ze mi sie sciaga jak zainstalowalem spowrotem tibie 73.patrze na tibie.pl,bo podejżewam coś i widze: ŚWIĄTECZNY UPDATE JUZ JEST! tak się cieszyłem ze wybluzgalem sie przez gg do kolegi o tym
SUPER.tera mi się jeszcze ściąga.ale nie moge sie doczekac skillbara.i kolega powiedzial o mikołaju.tera tylko czekac
Heliwurab jest offline