Mówię do niektórych albo do wszystkich: Najazdy potworów będą pisane tak,że zobaczycie wiadomość.POJAWIĄ SIĘ NA ŚRODKU EKRANU TIBII.a co do potworów w najazdach: NA TEST SERVERZE (przez niektórych,w skrócie TS)GM,czy tam Cip-owie dawali demony,GS-y i inne potwory mocne,BO TO BYŁ TS! LUDZIE ZROZUMCIE :d nie będe zawsze wam tłumaczył.A W NORMALNEJ GRZE,BĘDA JAKIES ORCI WOLFY,GOBLINY ITP. NIE BĘDĄ jakieś stone golemy,przeciez w normalnej tibi(czyli NIE w TS-ie)śmierć jest poważna więc GM-y czy Cip-y (nie wiem kto) nie dadzą potworów jak na TS-ie.
Kapiszi?
@OnTopic:
faza

bylem chory od soboty,i w ogóle nie gralem.dzis wlaczylem zeby z kolegami pogadac bo sa na informatyce.a jak chcialem do tibii wejsc,to sie zdziwilem ze mi sie sciaga jak zainstalowalem spowrotem tibie 73.patrze na tibie.pl,bo podejżewam coś

i widze: ŚWIĄTECZNY UPDATE JUZ JEST! tak się cieszyłem ze wybluzgalem sie przez gg do kolegi o tym

SUPER.tera mi się jeszcze ściąga.ale nie moge sie doczekac skillbara.i kolega powiedzial o mikołaju.tera tylko czekac