Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2008, 21:09   #245
Helodin
Użytkownik Forum

Helodin's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
Domyślny

1. przez 2 godz probowalem zalozyc postac ale nicki byly zajete a ja niechcialem skorzystac z suggest name
2.Kumpel zabral mnie na mino hell nawet niewiedzialem co sie dzieje i probowalem mu wcisnac ze w skrzynce z carlin swordem byl axe
3. pierwszy log chodze sobie po rabbitach i znalazlem studded arma na ziemi zadzwonilem do 3 kolegow sie pochwalic
4. jak pierwszy raz zobaczylem gma to pisalem no ban plx
5. dalem sie nabrac na healing - slime i jak poison zaczal bic po 10 to zaczolem uciekac do miasta a bylem kolo wasp tower. niewiedzialem ze dallheim leczy to myslem ze food pomoze wiec bieglem na rabbity za temple
6. balem sie pojsc na orca
7. na mainie kumpel dal mi troche kasy a ja mialem tez kamienie no i pomylilem je z platynkami i wyrzucilem ae tylko 12
8. padlem na 14 lvlu i stracilem plate armora i przestalem grac w tibie na kilka miesiecy
Czy to prawda?
Zacząć od nowa i walić na rooku mace ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Axeqs_of_Askara Pokaż post
Hi Dziś widziałem jak ktoś żucił Czar i było pełno szczurów które mie goniły i chciały zabic ;P
Jak się nazywa ten czar ? Czy na niego potrzeba PACC ?
Ps. Jak się robi screen (wiem że to głupie pytanie) ...
Helodin jest offline   Odpowiedz z Cytatem