Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2008, 22:13   #5300
Gruhard
Użytkownik Forum

Gruhard's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
Gruhard ma numer GG 4263556
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maly'john Pokaż post
nie powiesz mi bartus ze na iridii sie wybiles. to ze biegales i pekowales z crayem albo z innymi noobami w niczym ci nie pomoglo. wiesz ze tylko miales jednego kumpla tam-freyle.pamietasz jak mialem u niego haka to all mi pomogli a od rafala uslyszalem takie slowa:".gram tu dluzej od ciebie i okazuje sie ze nie mam kumpli".mogl liczyc tylko na ciebie tak jak ty na niego, dlatego kupil ci pacca.wiesz ze go lubie ale na tibii byl wariatemtak jak ty. dlatego nigdy sie nie dogadalismy a szkodaale i tak was lubie
nie rozumiesz kwiatuszku.

jesli chodzi o sprawe 'wybicia', bardziej chodzilo mi tu o ogol a nie o moja osobe. nigdy na zbyt nie narzekałem na swoja 'pozycje' , bo odpowiadala mi ona. (Gruhardem padlem pvp na 50lv~)

rafal(freyle) to zupelnie inna osoba niz ja i nie powinienes nas porownywac. ja , przede wszystkim , traktowalem to jako zabawe i zabijanie nudy , a on czesto stawial to ponad rl. wiele razy nawet dla mnie byl chamski , olewatorski i mialem ochote go ubic. pacca kupil mi za 190k , więc raczej na tym nie stracil.

ja wariatem? dlaczego? bo pkowalem i zabijalem? to czesc gry- fun, ktory , nieukrywam bardzo lubie. staralem sie to ograniczac, czasem przesadzalem i przyszlo mi za to placic. sa osoby ktorym oddawalem looty z dobrej woli, sa tez taki ktorym plulem w twarz i smialem sie z ich glupty. z calym szacynkiem, ale w ogole mnie nie znasz, nie wypowiadaj sie na moj temat , dlatego ze zamienisimy czasem kilka zdan w tej grze. dobrze wiesz ze nie po*******em rafala w tym co robil, stracilem kilka razy przez niego naprawde wiele (mial invita do mojego domku ihacker wyniosl z niego 600k~). mimo to staram sie byc wyrozumialy dla rafala, chyba wiesz dlaczego (choroba). nagadal mojej dzieczynie (Magdzie) glupot na moj temat, nie znajac mojego zwiazku nawet w 1%- nie wiem dla czego. to jest po prostu on. mam nauczke zeby traktowac go z wieeeeeelkim dystansem.

a co do Ciebie... tez Cie lubie, nawet na battle potrafilismy rozmawiac, mimo ze stalismy po 2 roznych stronach. zrobiles na mnie takze wrazenie cierpliwoscia i wyrozumialoscia dla rafala. zycze Ci jak najlepiej w rl , to samo Twojemu bratu (kurczaczek).

troche sie tu rozpisalem, mam nadzieje ze nie zasnąles.

powodzenia na pandorii,
/Bartek
Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął
Chmura słodko-mdła
To ta good sensimilla, ona
Cała zielona, w serce w bletce skręcona
Skona w moich szponach
Palona nie w gramach a w tonach!

Gruhard jest offline   Odpowiedz z Cytatem