Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2008, 13:02   #23
durel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 03 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Buahahuahuahuhauhahua
700 cc ??
hahaah śmieszna jesteś ja widziałem go w chacie w której mieszkał 60 ek i miał ten syf
żaden rare item a ty pomyliłeś cc na k choć za 700k byś nawet noobowi nie wcisnął takiego syfu
noob pomyśli Buahbhusbhsubuhs atak mniejszy niż mystic blade i waży 150 capa haHAHAHAAHHAHA

ciekawe skąd MDW by wziął tyle kasy jak go na repoty nie stać
Robisz z siebie debila wiesz? MDW chciał kupic ten sword od gildi Lost Warrios, która lootneła go podczas robienia HOTA, a teamie questa był mój sąsiad i naprawdę MDW chciał dac ITEMY warte mniej więcej 7kk, jednak był to okres kiedy MDW expił i tych MPA, MMS, DS itp(loot z demonów) było od groma i nikt tego nie kupował, więc nie było to opłacalne... Poza tym liczył on itemy drożej niż powinien, ale i tak było to okolo 5kk~.

Co do sworda, to zależy od świata, na harmoni kosztował on wtedy duużo, bo MDW i Ruthless(jego gildia...) kolekcjonowała RARY
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem

Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s
durel jest offline