Temat: Nowe Bronie
Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2008, 14:40   #9
Yoh92
Użytkownik Forum

Yoh92's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Yoh92 ma numer GG 10977528
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azared Pokaż post
Tak.. Ludzie huntują na PoI przecież... Te bronie póki co nie są do zdobycia... Jest wiele miejsc, NPC, itemów, których się nie da zdobyć, nie ma do nich teraz dostępu... Po jakimś czasie, wraz z wprowadzanym update Cipsoft wprowadza do gry takie zagadki, nad którymi ludzie głowili się przez lata. Chociażby Spocony Cyclop czy właśnie PoI, do którego wejście istniało już dawno, lecz nikt nie mógł tam wejść. Tak więc wydaje mi się, że te bronie będą do zdobycia, lecz musimy na to trochę poczekać
Chyba muszę się z tobą zgodzić. CipSoft tworzy Nowe Lokacje, Potwory, Itemy itd., aby wprowadzić je do Gry w następnym Update.
"Przezorny zawsze ubezpieczony." - Założę się, że takim mianem można określić CipSoft

Pozatym, nigdy nic nie wiadomo. Może kiedyś Dragon Scale Legs, nie będą wcale jakimś Rarem, ale będzie je można zdobyć z bardzo trudnego Questa.
Zostaną natomiast wprowadzone inne Legs'y, które zastąpią nasze kochane Nogawice ze Smoczych Łusek

Dobrym przykładem posłużył się kolega, którego pozwoliłem sobie zacytować.
PoI był w grze jeszcze przed jego wprowadzeniem, ale ponieważ nie został dokończony i nie było odpowiednio potężnych potworów do ochrony nagród z PoI, to został on wprowadzony w następnym Update. Wtedy Mapperzy CipSoftu mieli okazję dokończyć tenże teren.

Pozdrawiam
Yoh92

Nick: [char]Legenda Tibi[/char]
Świat: Astera
Profesja: Druid

Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster]
Best Team: [monster]Dragon[/monster]

Ukryty tekst:
Yoh92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem