Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2008, 16:45   #1357
Kacperka
Użytkownik Forum

Kacperka's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005

Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
@Up
Co moge zrobić? A kurwa zajebiście dużo, i napewno więcej niż ty ze swoim noobowskim pvp.
No to moze i bedzie okazja kiedys zeby sprawdzic to w praktyce... A co do mojego noobowskiego pvp, kiedy widziales moje pvp ze wiesz juz jakie jest noobowskie?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
A co do PA, to kurwa jeżeli się dowiem że grasz na Silverze, też będziesz padał. Do tej pory ignorowałem że z każdym zaczynasz, ale przesadzasz człowieku. I CHUJ!!!!!!
Co do tego ze bede padal, od ciebie? zobaczymy.
Z kazdym zaczynam? podaj 1 przyklad. Odrazu mowie jak napiszesz ze gorti to on 1 posta napisal na forum, a nie ja.
Cytuj:
pewnie bedziesz kazdemu dupe lizać z pl żeby tylko byc free ( tak jak lizales barinasom)
Nom zobaczymy jak bede kazdemu pl lizac dupe na 100% przeciez bede hahaha.. A co do barinasow to gadalem tylko z jedynym barinasem Deosa i nawet nie wiesz o czym.. z reszta z nikim nigdy nie gadalem o tym co gadalem z deosa wiec nie pierdol ze ci ktos mowil ze deosie dupe lize bo poprostu sobie to zmysliles.
Cytuj:
A sory , zapomnialem ze bedziesz tez robil p.a na nettonie sagol BUAHAHAHHA
Tego nawet nie zrozumialem.
Cytuj:
Uwierz mi , nie wiem po co nettona tyle outfitów robił , nawet jeśli nie wygramy war ( w co wątpie teraz..) , mam tyle magów że zniszcze mu życie
Tak tak, ty w ogole masz cala mafie pod swoimi rzadami, i wszyscy sie ciebie boja. Masz kontrole nad calym servem i nikt ci nie podskoczy bo jestes poprostu boss. A S.A to w ogole bez ciebie juz dawno by wojne przegralo.

@Potus
Mam nadzieje ze chociaz ty na iles myslisz i wiesz o co mi chodzilo w tym poscie w przeciwienstwie do tych dzieci z 2 postow wyzej Wiadomo ze do ciebie nic nie mam tylko wyrazilem swoje zdanie na ten temat... nom ale coz.. tak to jest jak dzieci tylko siedza caly dzien i w tibie graja..
Kacperka jest offline   Odpowiedz z Cytatem