Widać że brakuje na infernie sensownych teamów.... ale odnośnie co do wypowiedzni Arooni, uważam że trzeba umieć rozróżnic NEWBIE od NOOBA. Bo zdaja ze ze mimo używania 2 pojeć ona ich za bardzo nie rozróżnia...
Noob w tym wypadfku zdradza team, oszukuje, i pasożytuje, wiec jest złym graczem dla nas, a
NEWBIE jest osoba która dopiera zaczyna grać w Tibie, i takie osoby najbardziej sie przydają!! Nauczyłem na innych światach kilku newbie ja kgrać w tibie i sa teraz dla mnie dobrymi, wiernymi kumplami
Co do wypowiedzi bulamen7 jestem troche zdziiowony, wczesniej nie zdawałem sobie sprawy z tego że wyzsze level też sa tam zabijane...
lecz nie liczy sie tylko lvl osób, lecz poświęcenie, zgranie no i ilość(co nam da 10 osobwy team jak w razie ataku np wszyscy rozbiegną sie po kątach? albo jak zamiast atakować jednego przeciwnika każdy bedzie lał innego?).
W grze napiszcie do Artha Aceod... moja nowa postać, przyszły paladyn,2 lvl
(mam jeszcze 6 knighta i 13 druida, ale nie ujawniam nicku)
byłbym wdzięczny gdybyś ktoś zgłosił sie dzisiaj i jak już wyjde na maina pomógł mi z kumplem (też pall) skilować..; przecież taki 8 palik bez skili jest bezbronny jak 8 druid bez rózdzki...
Ostatnio edytowany przez anonymousexd - 26-03-2008 o 17:05.
|