Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2008, 19:51   #53
babcia666
Użytkownik Forum

babcia666's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
babcia666 ma numer GG 8011403
Domyślny

A ja uważam że Cię posrało... oczekujesz normalnej odpowiedzi?
- dawanie noobow itemów = kształtujesz nooby na dzieci "fri itenz plaz"
- nie szanujesz pracy jaką włożyłeś w chara
- rookowanie / wyrzucanie itemów to nie jest zakończenie gry... w tej grze chodzi o wbicie dużego lvl'a, poznania kolejnego rpg świata i zarobienie dużej kasy... Jeżeli myślisz że wyrzucenie all items świadczy o twojej sile - gówno prawda. Jeżeli myślisz że rookowanie chara świadczy dobrze o twoim końcu z "tymi je*anymi pikselami" - gówno prawda.
Sam przecież zaczynałeś grać prawdopodobnie z myślą wbicia dużego lvl'a, zarobienia ładnej kaski etc.
A tu pokazałeś że jesteś kolejnym dzieckiem z nurtu "hmmmm nudzi mi się tibia, wyrzucę all itemy i pokarzę jaki jestem silny, hahaha, wszyscy mi będą gratulować".
Na forum było mnóstwo takich ludzi - 3/4 potem żałowało... bo to znowu zechcieli grać, albo ta stówka na rl by się przydała...

TO NIE JEST odejście z honorem... czy ćpun po odwyku skończył ćpać = zrobił coś honorowego? Palacz, pijak - też po odwyku zakończyli swój nałóg z honorem?
Wy chyba nie wiecie co to honor...

@Rinoo

napisane by neopostman :
Cytuj:
Zamknij się już w końcu, nie liczysz się ze zdaniem innych, nie umiesz zrozumieć, że dla innych Tibia to jest zwykła gra, nie wiesz, że pieniądze to nie wszystko i nie wiesz co to znaczy odejść z honorem. kkthxbye
Hmmmmm...
Co do tego czy MOJA SPRAWA CZY NIE: gościu dał film na forum, a że każdy ma wolność słowa : mam prawo się wypowiedzieć.

@Killuminati:
Cytuj:
Nie, w tej grze chodzi o poznawanie ludzi, o zawiązanie bliższej więzi z kimś początkowo nieznajomym. Ale nie moja wina, że połowa osób grających w Tibie ma klapki na oczach skierowane tylko i wyłącznie na pasek poziomu i swoje eq. I później wyrastają kwiatki, które boją się o swoją dupę, a kozaczą. Ehh.
Zapoznawanie więzi z kimś nieznajomym? Lol? To ty kumpli w rl nie masz? Owszem, poznałem wielu wspaniałych ludzi w Tibi, ale ja gram dla własnej satysfakcji z lvl'a i skilli, zrobienia questów (quest service -beee), eq mam głeboko w *****, kase wydaje na outfity (które moim zdaniem są jedynym sensownym powodem do zbierania kasy).
Chyba się nie zrozumieliśmy...

Ostatnio edytowany przez babcia666 - 26-03-2008 o 20:14.
babcia666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem