Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
nie wiem jak bylo z sarendialem ale przez to ze ciebie nie bylo w naszym teamie, akurat zyskalismy a nie stracilismy bo bys tylko nabijal fragi meemento swoja osoba i swoim "zabojczym" pvp...
powiem ci ze zajebiscie cie nie lubie bo okradles mojego kumpla na rl hajs a do tego na askarze masz podobna reputacje jak bekas na xerenie...
ogolnie patrzac na ciebie widze acc buyera, zdrajce i frajera, ale moze to tylko subiektywne spojrzenie...
co do maxa to uwazam ze wybral jak wybral - po prostu nie chcial ciagnac czegos co i tak nas jeszcze bardziej pograzy...
|
Walczyc bym walczyl, problem lezal w tym iz spy na spyu byl bo ludzie sie srali o ich chary... Niestety juz zabardzo sie przejechalem na wiekszosci polakow na Xerenie, i w nowej wojnie jesli bedzie udzialu brac najprawdopodbniej nie bede, poczekam az ludzie ktorzy nas wysmyrali po dupskach aby ponownie placili paymenty i prosili o pomoc. Obecenie mam dobra sytuacje na Galanie i mam wyjebane na Xerene, wiec jesli cos ciekawego sie dzialo mozecie napisac chetnie sie dowiem " Ciekawostek ".
Maxu