Ja mam 51 lvl/ 46 mlvl i bez problemu expie na ancient scarabach. Woi + exori flam w zupełności wystarczy. Faktycznie dużo many schodzi na paraliż + mocniejsze trucizny. No i czasem wejdzie duże combo. Na lvlach o które pytacie nie radze jeszcze iść na scaraby. Minimalny poziom na którym widziałem SENSOWNEGO tibicam'a z as'ów to 44 ed. Ale i tak należy uważać bo od więcej niż jednego przez sekundę nieuwagi można uderzyć o glebę...
A polecam dziurę na zachód od Ank.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerf.Secura
Hmm co do wypowiedzi tego supportera,to nie zgadzam się z szykowaniem exury vity na ASach.
PO ostatnim update wystarczajaco silnym czarem jest "EXURA",a w przypadku dwoch ASOW w stuprocentach wystarcza "exura gran"
Ja biłem na 36 ED Asy i czasem z trzema asami latalem w kółko,używając tylko exura gran w przypadku uderzenia z mele.
|
I wszystko jasne ;] Ty chyba as'ów nie widziałeś... z paraliżem byś nie wyrobił przy 3 na raz... Przynajmniej w jednym masz racje, umiejętna exura w zupełności wystarcza.
Btw @topic
Jak ja sorcem na plus wychodze to nie wiem jak ty swoim pallem waste możesz mieć xDDD