Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2008, 21:36   #14
Inferno3031
Użytkownik Forum

Inferno3031's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
Inferno3031 ma numer GG 1569478 Inferno3031 ma login Tlenu inferno3031@tlen.pl
Domyślny

Ja mam 51 lvl/ 46 mlvl i bez problemu expie na ancient scarabach. Woi + exori flam w zupełności wystarczy. Faktycznie dużo many schodzi na paraliż + mocniejsze trucizny. No i czasem wejdzie duże combo. Na lvlach o które pytacie nie radze jeszcze iść na scaraby. Minimalny poziom na którym widziałem SENSOWNEGO tibicam'a z as'ów to 44 ed. Ale i tak należy uważać bo od więcej niż jednego przez sekundę nieuwagi można uderzyć o glebę...

A polecam dziurę na zachód od Ank.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerf.Secura Pokaż post
Hmm co do wypowiedzi tego supportera,to nie zgadzam się z szykowaniem exury vity na ASach.
PO ostatnim update wystarczajaco silnym czarem jest "EXURA",a w przypadku dwoch ASOW w stuprocentach wystarcza "exura gran"
Ja biłem na 36 ED Asy i czasem z trzema asami latalem w kółko,używając tylko exura gran w przypadku uderzenia z mele.
I wszystko jasne ;] Ty chyba as'ów nie widziałeś... z paraliżem byś nie wyrobił przy 3 na raz... Przynajmniej w jednym masz racje, umiejętna exura w zupełności wystarcza.

Btw @topic
Jak ja sorcem na plus wychodze to nie wiem jak ty swoim pallem waste możesz mieć xDDD

Ostatnio edytowany przez Inferno3031 - 26-03-2008 o 21:38.
Inferno3031 jest offline   Odpowiedz z Cytatem