Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2008, 21:42   #9
Matixek007
Użytkownik Forum

Matixek007's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Matixek007 ma numer GG 6052387
Domyślny

Od takich fake'ów odechciewa mi się robić własny i oceniać inne...

Widzicie potrzebe dawania cyferek?

PS: Dajcie se spokój z komediami/paskowcamy/chumorzastymi fakemi i innymi gównami błagam. Ewentualne wyjście, jeżeli będzie naprawdę śmieszny i w miare normalny...

@down
Popularne wśród fake'owców załamnie po jednym komencie, jeżeli nie ja pewnie zrobiłby to kto inny. A zresztą takie jest moje zdanie o fake'ach, które tylko nazywają sie humorzaste. Swoim postem tylko pokazałeś, że nie robisz tego fake dla siebie(ew. fanów fake'a) tylko dla komentów innych użytkowników(oczywiście tych zajebiście dobrych) i chcesz, aby tylko Ci lizano dupe bez wcześniejszego wysiłku. Myślałem, że jesteś normalnym fake'owcem, który chce się nauczyć fake'ować a potem wydać świetnego fake. Jednak jesteś tylko takim, który liczy tylko na dobre komenty bez absolutnie żadnego przygotowania do niego lub poprostu kimś kto liczy na szczęście a nie na umiejętności. Za pewne po tym co napisałem załamiesz się totalnie, jeżeli po tym co napisałem wcześniej przestałeś robić fake'a, więc odrazu mówię, że nie biore odpowiedzialności za jakiegolwiek uszczerbki psychiczne...

PPS: Wracając do tego:
Cytuj:
...Robić fake'i umiem.."Antek - Pan Ciemności" Z tym komedia gagowana chodzi o... Widzieliście kiedyś Fake o szatanie i brazylijskim demonie..
Puki co widzimy twoją twórczość do tytułów, a twojego "talentu" fake'owego nie pokazałeś więc wziołem Cię za newbie...

PPPS:

Cytuj:
...Aha i jak ktoś nie rozumie tego humoru to trudno.
Sorry, ale to nie ma humoru.

Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 27-03-2008 o 15:02.
Matixek007 jest offline