Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2008, 21:47   #6
Arnisan
Użytkownik Forum

Arnisan's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005

Domyślny

Mnie wciagnal Lotr...ale tak juz powaznie. Jest stosunkowo tani jak na gry bitewne, a gra sie rewelacyjnie. Jeszcze nie mialem okazji grac w WH. No coz, nie powiem ze sie nie wykosztowalem ;D Ale czy to nie pieknie popatrzec na wodza troli z mordoru pustoszacego szeregi gondorczykow? ;D skupilem sie na armii zla, ale kolekcjonersko zbieram bohaterow albo co ciekawsze figurki(czasami z innych systemow). Sama frajda z malowania jest i robienia makiet, ktore niekiedy wygladaja bardzo ladnie na polu bitwy ;D Poza tym sam zaczalem robic co wieksze figurki...i tak oto z masy plastycznej (takiej co Anders uzywa) powstal Mumakil a z drutow ent. Co prawda nie wygladaja tak idealnie jak te z GW ale zle nie sa, w sam raz do gry. A nie wspomne o sprzecie malarskim, jaki to wydatek...
http://img339.imageshack.us/img339/7354/dsc00321lq4.jpg <- mumakil, podstawka byla dokonczona po dostaniu trawki statycznej. Wiem, ze troszke niewykonczony

Wh nie zbieram z prostego powodu. Jestem fanem lotra i chcialbym miec wiekszosc figurek kolekcjonerskich kiedys ;p a poza tym system Wh jest o wiele drozszy niz lotra. Co kto lubi

Cale hobby jest przednie i nie wiem czy bym sie rozlaczyl z moimi ~~400 figurkami...a wszystko zaczelo sie od pierwszego zestawu z goblinami...;D naprawde polecam tym co maja w kieszeni wiecej niz powietrze, a stwierdzili ze komp i tv im sie znudzily, a chca stoczyc wielkie bitwy.

Jak cos to nie naleze do zadnego klubu bo takowego nie mam w miescie i watpie czy chcialbym. Mam inne sprawy na glowie, a to hobby traktuje bardziej kolekcjonersko i modelarsko

Ostatnio edytowany przez Arnisan - 26-03-2008 o 21:53.
Arnisan jest offline   Odpowiedz z Cytatem