Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2008, 22:18   #1385
Kacperka
Użytkownik Forum

Kacperka's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005

Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
Domyślny

Powiem tak.
Ja do was nic nigdy nie mialem (po za gortim), ale jak widze te teksty o tych waszych znajomosciach i o tym kogo wy nie zhuncicie itp itd to mi sie poprostu plakac ze smiechu chce..
Ja widze ze wam juz sam fakt ze jestescie w s.a za bardzo w glowe pierdolnal i sie czujecie jakbyscie juz wielka wladze mieli pomimo tego ze tak naprawde w tej wojnie nic nie robicie i nic nikomu to nie daje ze wy w tej gildii jestescie (smutna prawda).

Nie chce mi sie z wami klocic bo i tak widze ze to nie ma sensu.. wy zawsze bedziecie madrzejsi i nikt na to nic nie poradzi.. a jak cos nie pojdzie to sie na starych wjedzie i dalej jest git

Pierdole juz to co tu piszecie.. Nie bede jak narazie juz wam tutaj odpisywal na temat wojny bo to bez sensu. I na temat waszych wielkich wyczynow juz tez nie bde sie odzywal bo tylko klotnie z tego wychodza.. za duze zroznicowanie zdan

Pogadamy po wojnie

@Edit:
Cytuj:
@Edit3
A w ostatniej wojnie gdybyś troche czytał a nie lizał dupy to wiedziałbyś że to własnie Polacy fragowali i podtrzymywali całą "gospodarkę" gildii. Holu, Shortys, Circa, Ja, Gorti, i Bako. W tyle osób prowadziliśmy walkę.
Holu, Shortys, Circa.. tak oni robili bardzo duzo w wojnie, mieli dobrych sorcow + pvp. Ale ty? Gorti? Bako? w poprzedniej wojnie? nie kojarze

Ostatnio edytowany przez Kacperka - 27-03-2008 o 07:20.
Kacperka jest offline   Odpowiedz z Cytatem