Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2008, 22:41   #1388
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez holuu Pokaż post
Dobrze powiedziane, pogadamy po wojnie.

Też mam zamiar zhuncic tych którzy tak bardzo narzekają na FTP a nie pomogli w wojnie ale póki co moge tylko o tym pomarzyć bo JESZCZE war nie wygralismy.

Jak dla mnie takie narzekanie na PA ze strony ftp jest żałosne skoro kiedy przychodzi co do czego nooby s*******aja do neutralnych gildii, albo co gorsze liżą dupy czlonkom tej gildii która wygrywa war. I jestem pewny ze kiedy SA wygra, od razu znajda sie wielcy sojusznicy, ktorzy PODCZAS war czaili dupska, bo bali sie o swoje chary
Dokładnie o tym mówie, i takich trzeba wytępić. Czy war wygramy czy niewygramy.

@Kacperka
Już wiem o co chodzi. Ciebie boli to że ty na Silverze żadnych znajomości nie masz poza sobą samym!

@Edit
My nic nie robimy? Hmm, może nie załważyłeś ale w każdej wojnie przeciwko FTP AKTYWNIE uczestniczymy. W tej byłem na 2 OPEN BATTLE, uczestniczyłem w jednym masslogu, i w około 15 pojedyńczych (udanych) akcjach. Ponadto negocjujemy, zbieramy pieniądze, planujemy i bierzemy czynny udział w życiu gildii. W ciągu jednego miesiąca robimy więcej niż ty przez swoje 10 letnie życie.

@Edit2
A tak pozatym to przecież nie grasz w Tibie, więc na chuj się tu wypowiadasz? Masz podobno "lepsze zajęcia" w RL. Prawda boli?

@Edit3
A w ostatniej wojnie gdybyś troche czytał a nie lizał dupy to wiedziałbyś że to własnie Polacy fragowali i podtrzymywali całą "gospodarkę" gildii. Holu, Shortys, Circa, Ja, Gorti, i Bako. W tyle osób prowadziliśmy walkę.

Ostatnio edytowany przez poreda - 26-03-2008 o 22:49.
poreda jest offline   Odpowiedz z Cytatem