Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2008, 00:00   #6145
Sir_Piapi
Użytkownik Forum

Sir_Piapi's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006

Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Domyślny

ajj sie gra sie wie, spoko sprawdze jak nie bocisz to zwroce honor : )
zeby nei bylo bez ssa stary lure na najukochańszym spawnie pod słońcem ajj nie poexpili
Kuzwa kiedy to bylo, nicole krzakował w 5 sekund całe wejscie a ja roz*****ałem hydrami team haha gubili sie D

ostatnio to w ogole mało gramy, humm..
@edit
Wsumie to mi sie nudzi i jednak powiem co skłania mnie do takiego osadu
adv 41 level owego plasterka~
http://img88.imageshack.us/img88/8170/41ef2.jpg
Typowy lighthack ustawiony na 100%, ludzie kochani nie podkładajcie sie sami, poza tym na forum juz ktos zarzucał ci 'botowanie' i dziwił sie czemu wbiłes adv bez bota
Wydaje mi sie ze jestes pewnym 80+ekiem ktory juz padl od nas na bocie (pozdro gruby ziąąą)
Co jeszcze moge dodac, ahh no tak oczywiste bpki, idealne blackD, potrzebujesz miec otwarte bpki by mogl chowac ci w nie loot, nie mozesz miec ich otworzonych poniewaz po rozwinieciu nei zmiescil by ci sie loot, wiec masz je po jeden linijce na hidden
Wiem ze mało osob o tym wie bo ja ktorym advie zrobiłem tak ze swoimi bp'kami i nikt nawet nic nie powiedzial : >>
Styka ziomek? A i ku ścisłosci, na tych twoich 'pro mega bezpiecznych zolwiach' tez idzie pokarac dosadnie kolesia nie na afku :<
tak wiec panie plaster dzien dwa i zobaczymy kto ci tak naprawde expi, kwestia naszego lenia
Pozdrawiam mam nadzieje ze wyczerpujaco odpowiedzialem :>
Hmm jak to powiedziec w twoim jezyku zebys zrozumiał? Exiva close?

Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja!

Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 27-03-2008 o 00:11.
Sir_Piapi jest offline   Odpowiedz z Cytatem