Ja mieszkam w Białymstoku(największa wieś w Polsce) i sprawa wyglada tak. Mamy 1 sklep hobbystyczny(nie cytadela ani inne takie) i sa w nim(teraz) 2 stoly o wymiarach 48"/72". czyli spokojnie na 1 stole mozna zagrac albo w battla albo 2 bitewki naraz do lotra. Ja sam gralem w lotra Isengardem jednak gra z dziecmi w wieku 7-12 lat(jest tylko 2 studentów i pare ludzi w przedziale 15-17) mnie nie cieszy(a wrecz denerwuje) wiec sobie lotra odpuscilem(chce moze ktos kupic armie ?). Gram, moim zdaniem, w bardziej dojzaly system czyli Warhammer Fantasy Battle(w skrocie wfb) armia jak najbardziej mi sie podobajaca czyli High Elves. Silna magi, silne strzelanie, zajebista walka wrecz. Ale jak przeciwnik wkoncu dojdzie i uda mu sie przetrwac moja zasade specjalna czyli asf(zawsze udezam 1) to bedzie krucho bo jestem zazwyczaj slabo opancezony i mam mala wytrzymalosc. Zdjęć nie dam bo nie mam, a to dlatego ze wikrzosc mojej armii jest niepomalowana. Nastepne zakupy ktore planuje to albo sie rozdrabniac i kupowac na czesci po oddziale(najpierw smoczek potem reszta czyli klocek archersow oraz spearmanow i cala masa specjali) albo odrazu kupic od kumpla noiutka armie tylko zklejona etc za 1100 zl. Tylko skad ja do cholery wezme 1100 zl =/
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
Ostatnio edytowany przez kołbaś - 27-03-2008 o 06:02.
|